Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vrije sector huurwoningen van Ravelijn: maak uw huis af met een gietvloer

Bent u bekend met Ravelijn? Dit nieuwbouwproject biedt een unieke kans om duurzaam te wonen op een locatie die gunstig gelegen is ten opzichte van Amsterdam, in het charmante Diemen.

Over Ravelijn

Ravelijn omvat een diversiteit aan moderne appartementen, die ontworpen zijn om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Het betreft allemaal huurhuizen in de vrije sector. Huren in Ravelijn biedt je tal van voordelen. Het is nieuwbouw, dus je hebt als eerste bewoner een gloednieuwe keuken en badkamer. Daarnaast profiteer je van het comfort van vloerverwarming, die in de zomer je appartement ook licht kan koelen. Alle woningen hebben een A+++ energielabel. U kunt dus uitgaan van een lage energierekening.

Dit nieuwbouwproject omvat:

  • 9 tweekamerappartementen
  • 26 driekamerappartementen
  • 10 friends-appartementen (geschikt voor samenwonen met vrienden)
  • 6 vierkamerappartementen

Bij Ravelijn geniet u niet alleen van prachtige woningen, maar ook van ruime buitenruimtes en handige parkeervoorzieningen die uw woongenot verder versterken. De buitenruimtes bij Ravelijn zijn ontworpen om een gevoel van rust en ontspanning te bieden midden in de levendige omgeving van Diemen. Er zijn daarnaast genoeg appartementen met buitenruimtes en parkeeropties voor iedere bewoner.

Ravelijn Diemen

Uw woning inrichten

Ook een huurappartement heeft natuurlijk een vloer nodig. De woningen in Ravelijn worden opgeleverd zonder vloer. Dat betekent dat u alle vrijheid heeft om een type te kiezen dat bij uw wensen past. En welke combinatie is beter dan die van een duurzaam, modern appartement en een gietvloer? Gietvloeren passen goed in strakke, industriële ruimtes, maar zijn net zo goed te matchen met een warm of bohemian interieur.

Korting op uw vloer

Bij Coatingvloer.nl bieden we een speciale korting aan voor bewoners van Ravelijn die samen met hun buren een gietvloer bestellen. Dit initiatief stimuleert niet alleen kostenbesparing, maar ook een gevoel van gemeenschap en samenwerking. Het is een unieke kans die u een hoop kan opleveren!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.