Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gloednieuwe gietvloer voor uw droomhuis in Hof van Saan

Maak kennis met de duurzame woningen van Hof van Saan: het nieuwbouwproject vlakbij Amsterdam. Gelegen in een prachtige omgeving, biedt Hof van Saan een unieke kans om te wonen in een groene en rustige buurt, terwijl u toch alle gemakken van de stad binnen handbereik heeft. En hoe maakt u zo’n unieke woning beter af dan met een gloednieuwe gietvloer?

Over Hof van Saan

Hof van Saan is een modern en duurzaam nieuwbouwproject dat bestaat uit een mix van verschillende woningtypes, waaronder eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning met een tuin, een ruime villa met alle luxe voorzieningen, of iets daartussenin, Hof van Saan biedt voor elk wat wils.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid staat centraal in Hof van Saan. De woningen zijn ontworpen met het oog op energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid, met onder andere zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en energiezuinige verwarmings- en ventilatiesystemen. Hierdoor kunt u niet alleen genieten van lagere energierekeningen, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Een duurzame vloer

Een duurzaam huis verdient een vloer die hierbij past en daar komt een gietvloer om de hoek kijken. Een gietvloer is niet alleen mooi en duurzaam, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Dankzij de naadloze afwerking en het gemakkelijke schoonmaakproces past een gietvloer perfect bij de moderne levensstijl van duurzaam wonen.

Korting samen met de buren

Bij Coatingvloer.nl begrijpen we het belang van een goede vloer voor uw nieuwe duurzame huis. Daarom bieden we een speciale korting aan voor bewoners van Hof van Saan. Als u samen met uw buren besluit om een gietvloer van ons af te nemen, bieden we deze aan tegen een scherpe prijs.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.