Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wonen in Nieuw Eilands? Maak uw droomhuis af met een gietvloer

Amstelveen staat bekend om zijn groene en rustige omgeving. Het nieuwste nieuwbouwproject, Nieuw Eilands, voegt daar een nieuw hoofdstuk aan toe. Gelegen aan de groene rand van Amstelveen, biedt Nieuw Eilands een unieke kans om te wonen in een moderne en duurzame omgeving, omringd door natuurlijke schoonheid.

Over de woningen

De eengezinswoningen en tweekappers van Nieuw Eilands zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. De architectuur combineert eigentijdse elementen met klassieke accenten, waardoor een bijzonder geheel ontstaat dat past bij de omgeving. Met ruime en lichte interieurs bieden deze woningen alle ruimte die nodig is voor een comfortabel en eigentijds leven.

Groene omgeving

Een van de grootste troeven van Nieuw Eilands is de groene omgeving waarin het zich bevindt. Met groene parken, waterpartijen en wandel- en fietspaden in de directe omgeving, is het de perfecte plek om te genieten van de natuur en tot rust te komen na een drukke dag. Bovendien zijn er in de buurt verschillende voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten, waardoor Nieuw Eilands een ideale locatie is voor gezinnen.

Nieuw Eiland's Eigen

Bij het ontwerp van Nieuw Eilands is ook gedacht aan duurzaamheid en energiezuinigheid. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en energiezuinige verwarmingssystemen, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om in te wonen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Duurzame vloeren

Bij zo’n duurzame nieuwe woning hoort natuurlijk een duurzame vloer. Een gietvloer biedt niet alleen een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij het hedendaagse design van de woningen, maar is ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en comfortabel om op te lopen. Bovendien is een gietvloer ideaal in combinatie met vloerverwarming, wat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverspreiding in uw huis.

Korting op uw gietvloer

Bij Coatingvloer.nl begrijpen we het belang van een goede vloer voor uw nieuwbouwhuis. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige gietvloeren aan, maar ook een speciale prijs voor bewoners van Nieuw Eilands. Als u samen met uw buren besluit om een gietvloer van ons af te nemen, kunt u beiden profiteren van een aantrekkelijke korting op de totale kosten.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.