Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Horecavloer

Een horecavloer van Coatingvloer.nl is universeel toepasbaar in de meest uiteenlopende horecagelegenheden en wordt op maat afgewerkt. De slijtvaste eigenschappen van het materiaal dat vloeistofdicht wordt aangebracht, maken de horecavloer tot een ideale vloerafwerking. Zeker als u daarbij ook nog kunt rekenen op een veilige vloer met antislip en met …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Horecavloer

Een horecavloer van Coatingvloer.nl is universeel toepasbaar in de meest uiteenlopende horecagelegenheden en wordt op maat afgewerkt. De slijtvaste eigenschappen van het materiaal dat vloeistofdicht wordt aangebracht, maken de horecavloer tot een ideale vloerafwerking. Zeker als u daarbij ook nog kunt rekenen op een veilige vloer met antislip en met geluiddempend effect. Het aanbrengen van antislip is overigens optioneel net als het aanbrengen van een extra geluiddempende laag. Zo ziet u dat er verschillende mogelijkheden zijn om tot een afwerking op maat te komen. De horecavloeren van Coatingvloer.nl beschikken over meerdere eigenschappen die u alleen maar voordeel bieden.

  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Veilig
  • Hygiënisch
  • Vuil- en stofwerend
  • Naadloos
  • Keuze uit vele kleuren
  • Maatwerk voor elk project
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijke en hygiënische horecavloer

Er zijn veel eigenschappen die belangrijk zijn als het gaat om een horecavloer. Hygiëne is bijvoorbeeld van groot belang in elke horecagelegenheid. Dat is niet alleen van toepassing in de keuken van een restaurant, maar in het gehele etablissement. De naadloze horecavloer van Coatingvloer.nl is super hygiënisch te noemen en kent dan ook geen naden of kieren, waar vuil, stof en voedselresten zich kunnen ophopen. In de horecasector is het verder van belang dat de vloer vloeistofdicht is en dat gemorste vloeistoffen snel en doeltreffend opgeruimd kunnen worden. Onze naadloze vloeren zijn vloeistofdicht en kunnen bovendien als meest onderhoudsvriendelijk worden bestempeld.

Sfeerbeleving met een horecavloer als basis

Het interieur van uw horecagelegenheid ademt uiteraard een bepaalde sfeer uit. Die sfeer begint echter bij de basis. De basis is de horecavloer en bij ons heeft u de keuze om deze geheel naar wens uit te laten voeren in de kleur en sfeerbeleving die u wilt creëren. Op het gebied van epoxy en polyurethaan gietvloeren zijn alle kleuren leverbaar. Wij kunnen met onze kleuropties ook tegemoet komen aan speciale effecten, zoals betonlook dat voor een industrieel effect zorgt. Of wij kunnen uw bedrijfslogo of huisstijl in de horecavloer verwerken, zodat er in de basis al een krachtige eigen identiteit ontstaat.

Aanbrengen van een horecavloer

Het aanbrengen van een horecavloer wordt uiteraard op basis van overleg gedaan, zodat uw horecabedrijf zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Zo kan bijvoorbeeld begonnen worden met de werkzaamheden op een dag dat uw horecagelegenheid normaal gesproken gesloten is. Het aanbrengproces van de horecavloer wordt uitgebreid met uw doorgesproken, zodat er geen verrassingen zullen zijn. Aangezien er verschillende horecavloeren zijn, kan het proces van aanbrengen en de stappen die doorlopen worden uiteraard wel variëren.

Prijzen

De prijzen van een horecavloer zijn onder meer afhankelijk van uw wensen en van het gebruiksdoel. Deze aspecten bepalen namelijk welk type vloer het meest geschikt is. De materialen kunnen verschillen en zijn prijsbepalend net als het totale oppervlak.

Oppervlakte

Het totale oppervlak telt mee voor de berekening van de prijs van horecavloeren. Coatingvloer.nl verstrekt u direct al een aantrekkelijke korting als het oppervlak boven een bepaald aantal m2 uitkomt. Het betreft hier bovendien een oplopende korting.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze voor uw horecavloer is vanzelfsprekend van invloed op de prijs die tot stand komt. Uiteraard laten wij u niet alleen graag kennis maken met de verschillende mogelijkheden op het gebied van horecavloeren, maar ook met de prijzen.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is als specialist in het leveren en aanbrengen van horecavloeren actief in heel Nederland. Wij zijn bijvoorbeeld onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Wilt u direct gebruikmaken van de gelegenheid om een offerte voor een horecavloer aan te vragen dan kunt u het online aanvraagformulier invullen. Coatingvloer.nl nodigt u echter ook graag uit om naar de showroom te komen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via 020-845265.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.