Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Onderhouden PU gietvloer

Een groot voordeel van een PU gietvloer is dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Omdat de kunststofvloer vlak is, kan vuil zich niet hechten en bent u weinig tijd kwijt aan het onderhoud van de vloer.

Droog reinigen met een stofzuiger

Een PU gietvloer maakt u eenvoudig schoon met een stofzuiger of bezem. Door het egale en naadloze karakter van de vloersoort ruimt u stof snel op. U hoeft niet om het jaar de vloer in de lak te zetten. Ook is het niet nodig om een speciale machine aan te schaffen om de vloer schoon te maken. De PU gietvloer is daarom een zeer onderhoudsvriendelijke vloer.

PU Gietvloer onderhoudsadvies

Vlekken verwijderen met een natte doek

Met een microvezeldoekje, natte doek, Swiffer of zachte bezem maakt u uw PU gietvloer makkelijk schoon wanneer u heeft geknoeid met eten of drinken. Doordat de kunststof vloer egaal en naadloos is, haalt een Swiffer al het stof en vuil weg. Gebruik in een grote ruimte een veger of bezem met een brede frame. Vuil en stof verdwijnen dan in één keer.

Nat reinigen

Het nat schoonmaken van een PU gietvloer gaat ook heel makkelijk. Gebruik bij elke schoonmaakbeurt een schone microvezel of schrobdoek. Het is wel belangrijk dat u geen bleek of chloormiddel gebruikt. Deze schoonmaakmiddelen veroorzaken lichte vlekken op uw vloer en dat is erg zonde.

Voorkom beschadigingen

Met onderstaande tips geniet u extra lang van uw PU gietvloer:

  • Plaats speciale viltjes of beschermingsstickers onder uw zware, verplaatsbare meubels. U voorkomt zo eventuele beschadigingen en uw kunststofvloer gaat dan extra lang mee.
  • Breng om de 5 jaar een nieuwe toplaag aan, zodat de vloer ook mooi blijft.
  • Zand zorgt voor krassen in de kunststofvloer, dus veeg de schoenen goed af aan een deurmat.

Meer weten over onderhoud PU gietvloer

Voor meer informatie over het onderhoud van een PU gietvloer belt u via 020 845 2650 of stuurt u ons een e-mail. Wanneer u een e-mail stuurt, dan adviseren wij om een foto van de vlek als bijlage toe te voegen.

Vrijblijvende offertebel: 020 845 2650

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan