Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton gietvloer voor WE Transfer

Coating Vloer & Company heeft onlangs een schitterende beton gietvloer gelegd in opdracht van WeTransfer. Het hele kantoor in Amsterdam van WeTransfer werd voorzien van een beton gietvloer in de prachtige kleur perfect grey op een totale oppervlakte van 400 vierkante meter.

Tijdloze beton gietvloer

De opdracht van het moderne bedrijf WeTransfer om een beton gietvloer aan te laten leggen, past uiteraard perfect bij de mogelijkheden die Coating Vloer & Company te bieden heeft. Het bedrijf levert een diversiteit aan vloersystemen aan de zakelijke markt, waarbij het laten plaatsen van een beton gietvloer uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

WeTransfer heeft de kleur perfect grey geselecteerd uit een breed pallet van kleuropties en deze kleur van de beton gietvloer pas perfect bij de uitstraling van het bedrijf. De beton gietvloer staat voor tijdloosheid met een design uitstraling. De originele stijl wordt gecreëerd doordat de gietvloer naadloos wordt gelegd.

Beton gietvloer perfect in alle opzichten

WeTransfer heeft specifiek voor de kleur perfect grey gekozen, maar dat is niet de enige reden waarom de keuze voor een beton gietvloer perfect is geweest. De natuurlijke uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de duurzaamheid van de beton gietvloer zijn de combinatie die de keuze perfect hebben gemaakt. Coating Vloer & Company heeft het hele proces van A tot Z begeleid.

Kiest u ook voor een perfecte beton gietvloer?

Ook voor uw bedrijf kan Coating Vloer& Company de perfecte beton gietvloer realiseren. U kunt ons voor de meest uiteenlopende projecten inschakelen, waarbij de beton gietvloer over de gehele oppervlakte van uw bedrijfspand kan worden gelegd. Wij maken daarbij geen onderscheid in bedrijfspanden met een beperkt oppervlak of oppervlak van enorme afmetingen.

Neem contact op met Coating Vloer & Company om uw wensen voor een beton gietvloer te bespreken, zodat wij een advies op maat kunnen geven.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.