Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren specialist

Als u op zoek bent naar een gietvloer specialist die al lange tijd werkzaam is in de branche, dan is Coating Vloer & Company daar het aangewezen bedrijf voor. Deze gietvloer specialist beschikt over een jarenlange ervaring in het aanleggen van gietvloeren. Het bedrijf zelf is gevestigd in Amsterdam, maar er worden door de gietvloer specialist in heel Nederland hoogwaardige gietvloeren gelegd.

Gietvloeren specialist tijdens het hele proces

Kennis en ervaring vormen de basis om Coating Vloer & Company als gietvloer specialist aan te merken, maar er is meer. Er zijn namelijk maar weinig gietvloer specialisten die vanaf het begin tot het einde bij het volledige proces betrokken zijn. Cotaing Vloer & Company is een voorbeeld van een gietvloer specialist die u gedurende het gehele proces bijstaat.

U mag bij deze gietvloer specialist rekenen op uitgebreide informatie en advies en kunt een presentatie krijgen in de showroom. Dat is het begin van het proces, waarna er een keuze kan worden gemaakt uit de mogelijkheden. Vervolgens wordt een offerte op maat wordt gemaakt en na acceptatie kan de gietvloer specialist in overleg met u een datum vaststellen om met de applicatie te starten. Nadat uw gietvloer vakkundig is gelegd, kunt u ook nog op een extra service van de gietvloer specialist rekenen. Zo worden er tips gegeven voor het schoonmaken om de gietvloer zolang mogelijk in topconditie te houden.

Gietvloer specialist die aanneemt en uitvoert

Coating Vloer & Company is een gietvloer specialist die aanneemt en uitvoert. De kunstharsen worden door het bedrijf zelf geproduceerd en de gietvloer specialist heeft beschikking over eigen machines om de gietvloer perfect te kunnen afwerken. Daarbij wordt de perfecte kwaliteit geboden tegen een uitstekende prijs. Wie in zee gaat met Coating Vloer & Company kan vertrouwen op het inschakelen van een gietvloer specialist.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.