Gietvloeren specialist - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloeren specialist

Gietvloeren specialist

Als u op zoek bent naar een gietvloer specialist die al lange tijd werkzaam is in de branche, dan is Coating Vloer & Company daar het aangewezen bedrijf voor. Deze gietvloer specialist beschikt over een jarenlange ervaring in het aanleggen van gietvloeren. Het bedrijf zelf is gevestigd in Amsterdam, maar er worden door de gietvloer specialist in heel Nederland hoogwaardige gietvloeren gelegd.

Gietvloeren specialist tijdens het hele proces

Kennis en ervaring vormen de basis om Coating Vloer & Company als gietvloer specialist aan te merken, maar er is meer. Er zijn namelijk maar weinig gietvloer specialisten die vanaf het begin tot het einde bij het volledige proces betrokken zijn. Cotaing Vloer & Company is een voorbeeld van een gietvloer specialist die u gedurende het gehele proces bijstaat.

U mag bij deze gietvloer specialist rekenen op uitgebreide informatie en advies en kunt een presentatie krijgen in de showroom. Dat is het begin van het proces, waarna er een keuze kan worden gemaakt uit de mogelijkheden. Vervolgens wordt een offerte op maat wordt gemaakt en na acceptatie kan de gietvloer specialist in overleg met u een datum vaststellen om met de applicatie te starten. Nadat uw gietvloer vakkundig is gelegd, kunt u ook nog op een extra service van de gietvloer specialist rekenen. Zo worden er tips gegeven voor het schoonmaken om de gietvloer zolang mogelijk in topconditie te houden.

Gietvloer specialist die aanneemt en uitvoert

Coating Vloer & Company is een gietvloer specialist die aanneemt en uitvoert. De kunstharsen worden door het bedrijf zelf geproduceerd en de gietvloer specialist heeft beschikking over eigen machines om de gietvloer perfect te kunnen afwerken. Daarbij wordt de perfecte kwaliteit geboden tegen een uitstekende prijs. Wie in zee gaat met Coating Vloer & Company kan vertrouwen op het inschakelen van een gietvloer specialist.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer Oostpoort
gietvloeren
Gietvloeren in uw interieur