Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren in uw interieur

Gietvloeren hebben een speciale uitstraling en beschikken over bijzondere kenmerken. Dat vorm de basis voor de ongekende populariteit die er momenteel aan gietvloeren bij de toepassing in interieurs wordt toegekend. Coating Vloer & Company heeft een uitstekende reputatie opgebouwd ten aanzien van het leggen van gietvloeren in interieurs in zowel bestaande bouw als nieuwbouw en niet alleen in woningen. Zo kan het bedrijf bijvoorbeeld ook ingeschakeld worden voor het plaatsen van gietvloeren in woonboten en appartementen.

Gietvloeren in woning, kantoor of winkel

Er zijn speciale gietvloeren die in het bijzonder geschikt zijn voor woningen, kantoren en winkels. Voor industriële ruimtes zijn er weer een ander soort type gietvloeren beschikbaar, waarbij de samenstelling van het materiaal anders is. Voor verschillende doeleinden kan dan ook altijd de juiste keuze voor een van de gietvloeren worden gemaakt. Coating Vloer & Company biedt hoogwaardige gietvloeren aan van een uitstekende kwaliteit. Bij het laten plaatsen van gietvloeren is de kwaliteit van het materiaal belangrijk, maar gaat het ook om het perfect leggen van de vloer. Door de jarenlange ervaring kan Coating Vloer & Company een perfecte afwerking garanderen, zodat daarmee ook op een lange levensduur kan worden gerekend.

Gietvloeren in het echt bekijken

Voordat de beslissing genomen wordt, kan er uiteraard een concrete indruk worden verkregen van gietvloeren. Het is dan ook zeker aan te raden om gietvloeren eens in het echt te komen bekijken. Dan worden de voordelen en eindeloze mogelijkheden van gietvloeren nog duidelijker. Bij Coating Vloer & Company wordt deze mogelijkheid geboden in de showroom in Amsterdam. Deze kan op afspraak worden bezocht. Zo kan er een afspraak gepland worden voor een persoonlijke ontmoeting in de showroom, waar onder meer een demonstratie gegeven kan worden van verschillende gietvloeren. Wie gietvloeren in het echt wil bekijken, kan meteen contact opnemen met Coating Vloer & Company.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.