Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer beton

Beton gietvloer

Gietvloer beton? Dat is een van de nieuwste trends op woongebied, waar veel consumenten de voorkeur naar uit laten gaan. Met gietvloer beton wordt namelijk een bijzondere uitstraling gecreëerd die terugkeert naar de basis van de industriële look. Dat betekent niet dat een gietvloer beton koud aandoet, want het tegenovergestelde is eerder waar. Van zichzelf is een gietvloer beton al warm, maar dat geldt ook voor de uitstraling en dat maakt deze afwerking dan ook zo uniek.

Gietvloer beton van Coating Vloer & Company

Coating Vloer & Company heeft op het gebied van gietvloer beton al veel kleine en grote projecten succesvol mogen uitvoeren. Bij de keuze voor een gietvloer beton van deze specialist worden verschillende opties geboden ten aanzien van de toepassing en met betrekking tot de kleur. In tegenstelling tot wat veel consumenten denken, hoeft een gietvloer beton namelijk niet standaard grijs te zijn. Dat kan uiteraard wel, maar wie wat meer kleur in het interieur wil aanbrengen, heeft ook de mogelijkheid om voor een verfrissende, warme of moderne kleur te kiezen.

Gietvloer beton met schitterend design

Dat er steeds vaker gekozen wordt voor een gietvloer beton van Coating Vloer & Company heeft onder meer te maken met het schitterende design dat tot stand komt. Het natuurlijke effect dat gecreëerd wordt door twee verschillende tinten van één kleur te mengen is een uniek kunstwerk in het interieur. Het spreekt voor zich dat, om een optimaal resultaat te kunnen bewerkstelligen, er een specialist voor nodig is die voldoende ervaring en kennis heeft op dat gebied. Coating Vloer & Company is de expert op het gebied van gietvloer beton voor woningen. Wie interesse heeft in een gietvloer beton kan altijd vrijblijvend bij Coating Vloer & Company naar de mogelijkheden informeren of van de optie gebruikmaken online een offerte aan te vragen.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.