Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Decoratieve garagevloer coating voor Auto-Service Van der Velden

Garagevloer-coating

Auto-Service Van der Velden is gevestigd in Zoetermeer en is een familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. Het familiebedrijf biedt diensten op het gebied van onderhoud, reparaties en staat klaar bij pech onder weg. De reparaties worden in de garage uitgevoerd en daarin heeft Coating Vloer & Company onlangs een prachtige decoratieve garagevloer coating aangebracht. Weer een project dat naar ieders tevredenheid op succesvolle wijze is afgerond en waar Auto-Service Van der Velden jarenlang mee vooruit kan.

Garagevloer coating decoratief door kleurvlok

Er is gekozen voor een garagevloer coating met als doel een vloeistofdichte vloer te bewerkstelligen die ook nog eens industrieel belastbaar is. Dat is de garagevloer coating van Coating Vloer & Company. Op het gebied van garagevloer coating zijn er vele opties beschikbaar. In deze situatie heeft Auto-Service Van der Velden in Zoetermeer ervoor gekozen om voor een decoratief patroon te kiezen. Een effen kleurstelling is ook mogelijk maar de voorkeur ging bij dit bedrijf uit naar een decoratieve garagevloer coating door toepassing van een kleurvlok. Het resultaat mag er dan ook naar zijn, want niet alleen is de uitstraling van de garagevloer coating fantastisch, de vloer is ook nog eens bijzonder sterk en slijtvast.

Vloeistofdichte vloer

In bepaalde bedrijfsruimten, zoals in een garage is het van belang dat de vloer vloeistofdicht is en bestand is tegen bijvoorbeeld oliën. Ook moet de vloer zware belasting aankunnen en is het praktisch dat het oppervlak op een gemakkelijke manier te reinigen is. De garagevloer coating van Coating Vloer & Company voldoet in dat opzicht aan alle eisen. Bovendien is een dergelijke vloer prijstechnisch gezien bijzonder aantrekkelijk. Het onderhoudsgemak en de uitstraling is gelijk als die van een gietvloer die eveneens naadloos wordt aangelegd en tegen industriële belasting bestand is. Coating Vloer & Company heeft net zoals voor Auto-Service Van der Velden in Zoetermeer voor elk bedrijf de perfecte vloer beschikbaar.

Bekijk ook onze andere vloeren:

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan