Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Decoratieve garagevloer coating voor Auto-Service Van der Velden

Auto-Service Van der Velden is gevestigd in Zoetermeer en is een familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. Het familiebedrijf biedt diensten op het gebied van onderhoud, reparaties en staat klaar bij pech onder weg. De reparaties worden in de garage uitgevoerd en daarin heeft Coating Vloer & Company onlangs een prachtige decoratieve garagevloer coating aangebracht. Weer een project dat naar ieders tevredenheid op succesvolle wijze is afgerond en waar Auto-Service Van der Velden jarenlang mee vooruit kan.

Garagevloer coating decoratief door kleurvlok

Er is gekozen voor een garagevloer coating met als doel een vloeistofdichte vloer te bewerkstelligen die ook nog eens industrieel belastbaar is. Dat is de garagevloer coating van Coating Vloer & Company. Op het gebied van garagevloer coating zijn er vele opties beschikbaar. In deze situatie heeft Auto-Service Van der Velden in Zoetermeer ervoor gekozen om voor een decoratief patroon te kiezen. Een effen kleurstelling is ook mogelijk maar de voorkeur ging bij dit bedrijf uit naar een decoratieve garagevloer coating door toepassing van een kleurvlok. Het resultaat mag er dan ook naar zijn, want niet alleen is de uitstraling van de garagevloer coating fantastisch, de vloer is ook nog eens bijzonder sterk en slijtvast.

Vloeistofdichte vloer

In bepaalde bedrijfsruimten, zoals in een garage is het van belang dat de vloer vloeistofdicht is en bestand is tegen bijvoorbeeld oliën. Ook moet de vloer zware belasting aankunnen en is het praktisch dat het oppervlak op een gemakkelijke manier te reinigen is. De garagevloer coating van Coating Vloer & Company voldoet in dat opzicht aan alle eisen. Bovendien is een dergelijke vloer prijstechnisch gezien bijzonder aantrekkelijk. Het onderhoudsgemak en de uitstraling is gelijk als die van een gietvloer die eveneens naadloos wordt aangelegd en tegen industriële belasting bestand is. Coating Vloer & Company heeft net zoals voor Auto-Service Van der Velden in Zoetermeer voor elk bedrijf de perfecte vloer beschikbaar.

Bekijk ook onze andere vloeren:

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.