Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Nieuwe troffelvloer HACCP voor Budelpack Poortvliet

Coating Vloer & Company heeft weer een fantastisch project op succesvolle wijze afgrond. Dit keer werd er een nieuwe troffelvloer gelegd in opdracht van Budelpack Poortvliet. Een speciale troffelvloer die voldoet aan de strengen eisen van HACCP. Deze afkorting staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is een norm waar bedrijven in bepaalde sectoren aan dienen te voldoen, zoals bedrijven die voedingsmiddelen verwerken, opslaan of vervoeren.

Fraaie groene troffelvloer

Budelpack Poortvliet heeft ervoor gekozen om een fraaie groene troffelvloer te laten plaatsen. Coating Vloer & Company heeft bij het plaatsen van de HACCP troffelvloer rekening gehouden met de wensen van het bedrijf en uiteraard met de eisen waaraan de bedrijfsvloer moet voldoen. Zo zijn er door onze vakmensen holle plinten gemaakt en is de vloer uitgevoerd in antislip. Hierdoor is het extra veilig om werkzaamheden op te verrichten. Een ander voordeel is dat de troffelvloer op een goede manier te reinigen is en dat er sprake is van een snelle belastbaarheid.

HACCP troffelvloeren

Budelpack Poortvliet is een bedrijf dat op jaarbasis tweehonderd miljoen producten verpakt, zoals voedingsmiddelen in een vloeibare of vaste vorm, maar ook in poeder- en korrelvorm. Doordat het bedrijf werkzaam is met voedingsartikelen worden er speciale eisen gesteld aan de vloer. Bovendien moet de vloer bestand zijn tegen een zware belasting. Om die reden viel ook al snel de keuze op een van de HACCP troffelvloeren, want dit type vloersysteem voldoet aan de eisen. De vloeroppervlakte in de bedrijfsruimte moet namelijk in goede staat zijn. Dat is uiteraard het geval bij het leggen van een nieuwe troffelvloer. Verder dient de vloer goed reinigbaar en desinfecteerbaar te zijn. Ook aan deze eisen voldoen de HACCP troffelvoeren van Coating Vloer & Company. Budelpack Poortvliet kan nu jarenlang profiteren van een schitterende groene troffelvloer die aan alle eisen voldoet.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.