Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Nieuwe troffelvloer HACCP voor Budelpack Poortvliet

Troffelvloer

Coating Vloer & Company heeft weer een fantastisch project op succesvolle wijze afgrond. Dit keer werd er een nieuwe troffelvloer gelegd in opdracht van Budelpack Poortvliet. Een speciale troffelvloer die voldoet aan de strengen eisen van HACCP. Deze afkorting staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is een norm waar bedrijven in bepaalde sectoren aan dienen te voldoen, zoals bedrijven die voedingsmiddelen verwerken, opslaan of vervoeren.

Fraaie groene troffelvloer

Budelpack Poortvliet heeft ervoor gekozen om een fraaie groene troffelvloer te laten plaatsen. Coating Vloer & Company heeft bij het plaatsen van de HACCP troffelvloer rekening gehouden met de wensen van het bedrijf en uiteraard met de eisen waaraan de bedrijfsvloer moet voldoen. Zo zijn er door onze vakmensen holle plinten gemaakt en is de vloer uitgevoerd in antislip. Hierdoor is het extra veilig om werkzaamheden op te verrichten. Een ander voordeel is dat de troffelvloer op een goede manier te reinigen is en dat er sprake is van een snelle belastbaarheid.

HACCP troffelvloeren

Budelpack Poortvliet is een bedrijf dat op jaarbasis tweehonderd miljoen producten verpakt, zoals voedingsmiddelen in een vloeibare of vaste vorm, maar ook in poeder- en korrelvorm. Doordat het bedrijf werkzaam is met voedingsartikelen worden er speciale eisen gesteld aan de vloer. Bovendien moet de vloer bestand zijn tegen een zware belasting. Om die reden viel ook al snel de keuze op een van de HACCP troffelvloeren, want dit type vloersysteem voldoet aan de eisen. De vloeroppervlakte in de bedrijfsruimte moet namelijk in goede staat zijn. Dat is uiteraard het geval bij het leggen van een nieuwe troffelvloer. Verder dient de vloer goed reinigbaar en desinfecteerbaar te zijn. Ook aan deze eisen voldoen de HACCP troffelvoeren van Coating Vloer & Company. Budelpack Poortvliet kan nu jarenlang profiteren van een schitterende groene troffelvloer die aan alle eisen voldoet.

 

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan