Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Op zoek naar de ideale vloer voor uw horecabedrijf?

Kies voor een gietvloer voor uw horecabedrijf! Gietvloeren zijn de nieuwe trend bij horecabedrijven. De gietvloeren lijken wel speciaal te zijn gemaakt voor de horeca.

Zo hebben ze veel voordelen op gebied van hygiëne, veiligheid en comfortabel lopen. Door deze voordelen neemt een gietvloer nadelen die andere vloeren met zich meebrengen weg. Een gietvloer zorgt daardoor voor ideale omstandigheden.

Niet alleen is de vloer zeer geschikt voor in de keuken, maar ook voor bijvoorbeeld in het restaurant of café  zelf. De gietvloer heeft namelijk grote voordelen die zeker voor de horeca erg handig kunnen zijn. Zo zijn de vloeren erg gemakkelijk schoon te maken en te houden. Dit kom doordat ze naadloos zijn en daardoor erg hygiënisch. Doordat de vloeren bestendig zijn tegen krassen kunnen ze goed tegen schuivend meubilair en de vele mensen die er op lopen.

Horecavloer

Wat zijn verder de voordelen van een gietvloer in een horecabedrijf:

  • Water- en vloeistofdicht
  • Bestendig tegen krassen en scheuren
  • Het is brandwerend
  • Slijtvast: dus geschikt voor intensief gebruik
  • Dempt geluiden
  • Veilig: zeker als ze voorzien worden van een antislip laag
  • Elastisch en daardoor erg comfortabel om op te lopen
  • Duurzaam

De vloeren zijn geheel naar u wens aan te passen. Zo zorgen we ervoor dat de gietvloer perfect past bij de rest van uw horeca bedrijf. Het is niet alleen mogelijk om verschillende kleuren te kiezen. Ook kunt u uw eigen design in de gietvloeren laten verwerken, wat zorgt voor een uniek effect.

We helpen u bij de wet en regelgeving omtrent de vloeren. We zorgen ervoor dat de vloer aan alle eisen voldoet. Zo kunnen we bijvoorbeeld bekijken hoe we u vloer HACCP-goedgekeurd kunnen krijgen. Een HACCP-goedgekeurde vloer is verplicht voor horecaondernemingen. De HACCP is een voedselveiligheids-systeem. Door de HACCP inspecteurs wordt een analyse gemaakt van de mogelijke risico factoren omtrent de veiligheid en hygiëne.

De specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren en andere vloeren. U kunt ze te alle tijde vragen om advies over uw nieuwe vloer. Op deze pagina vindt u de contactpagina.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.