Gietvloer met btw korting - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer met btw korting

Het besluit van de overheid dat er een verlenging komt van de lage btw-regeling biedt consumenten langer de gelegenheid om te profiteren. Bijvoorbeeld om een gietvloer met btw korting te laten plaatsen. Het is dan wel aan te raden om de gietvloer met btw korting zo snel mogelijk aan te laten leggen, want de verlenging van de lage btw-regeling geldt maar voor een half jaar. Het besluit is genomen om de bouwsector die in nood is meer lucht te geven. Consumenten profiteren namelijk van de btw korting en dat is weer gunstig voor de bedrijven die in de bouwsector actief zijn.

Verbouwen? Profiteer van gietvloer met btw korting

De gunstige regeling voor een lagere btw op kosten voor het verbouwen van een woning door een bedrijf, biedt de gelegenheid om nu zaken aan te pakken die anders wellicht naar een later tijdstip uitgesteld zouden worden. Wie nu gaat verbouwen, kan nog volop profiteren en bijvoorbeeld een keuze maken voor een gietvloer met btw korting. Overigens wil de bouwsector dat de overheid nog meer maatregelen neemt om de sector uit het slop te helpen. De voorzitter van FVN Bouw stelt zich op het standpunt dat er nog veel meer maatregelen genomen kunnen worden door de overheid. Bijvoorbeeld op het gebied van het energiezuinig maken van woningen.

Half jaar verlenging lage btw-regeling

De lage btw-regeling wordt nu voor de periode van een half jaar verlengd, maar dat is slechts een kleine zet in de goede richting. De eerste stap is gezet, maar van de overheid worden zoals hiervoor vermeld meer maatregelen verwacht. Bouwend Nederland ziet bijvoorbeeld wel mogelijkheden om de sector te stimuleren door de overheid investeringen te laten doen in de infrastructuur. De consument profiteert in elk geval nu wat langer van de lage btw-regeling en kan een gietvloer met btw korting aanschaffen.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Op zoek naar de ideale vloer voor uw horecabedrijf?
polyurethaan gietvloer
De 6 voordelen van een gietvloer