Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een bungalow in Landsmeer

In een prachtige bungalow aan het water in Landsmeer ligt nu een strakke PU gietvloer Green Line. De PU gietvloer Green Line is in de gehele woning aangebracht. De bewoners van de bungalow zijn erg blij met het resultaat.

We zijn zeer tevreden over het werk van Coatingvloer.nl. Van het eerste contact tot aan het eindresultaat, alles was aangenaam en is goed uitgevoerd.

Een PU gietvloer Green Line in de gehele woning

In totaal is er op 165 vierkante meter de PU gietvloer Green Line aangebracht. De vloer vormt de basis van een rustig interieur. Er is door de bewoners voor de kleur Fossiel gekozen. Fossiel is een lichtbruine kleurmix die warmte en rust uitstraalt. Op de muren is een vergelijkbare zandkleur aangebracht en hoge klassieke plinten vormen de overgang tussen de gietvloer en de muren. Het totaalplaatje is rustig en klassiek.

Een landelijke en moderne stijl

Het interieur van de bungalow is een mix van een landelijke en moderne stijl. Met een mooie moderne keuken en moderne meubels als de geweldige grote houten eettafel en de moderne stoelen in een zandkleur. Maar er zijn in het interieur ook landelijke elementen te vinden, zoals de prachtige houten vitrinekast, de hoge wandkasten in de hal en de opvallende wandklok in de open keuken.

De woning heeft een ruime entree, een open keuken, een woon- en eetgedeelte en een mooie lange hal met witte opbergkasten. De kasten zijn erg handig om allerlei spullen uit het zicht te plaatsen. Naast veel wit en zandkleuren is er in het interieur ook gekozen voor enkele kleurrijke kunstwerken een een bank in een opvallende kleur groen. Dit geeft een persoonlijke touch aan het interieur.

Een gietvloer in de badkamer

Ook in de badkamer is de PU gietvloer Green Line aangebracht. De strakke vloer loopt helemaal door tot in de douchecabine. De muur is gedeeltelijk versierd met kiezels die qua kleur overeen komen met de Fossiel tint van de gietvloer. Het is een prachtige badkamer geworden.

Een gietvloer bij u thuis

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”12″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.