Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een bungalow in Landsmeer

Gietvloer bungalow Landsmeer

In een prachtige bungalow aan het water in Landsmeer ligt nu een strakke PU gietvloer Green Line. De PU gietvloer Green Line is in de gehele woning aangebracht. De bewoners van de bungalow zijn erg blij met het resultaat.

We zijn zeer tevreden over het werk van Coatingvloer.nl. Van het eerste contact tot aan het eindresultaat, alles was aangenaam en is goed uitgevoerd.

Een PU gietvloer Green Line in de gehele woning

In totaal is er op 165 vierkante meter de PU gietvloer Green Line aangebracht. De vloer vormt de basis van een rustig interieur. Er is door de bewoners voor de kleur Fossiel gekozen. Fossiel is een lichtbruine kleurmix die warmte en rust uitstraalt. Op de muren is een vergelijkbare zandkleur aangebracht en hoge klassieke plinten vormen de overgang tussen de gietvloer en de muren. Het totaalplaatje is rustig en klassiek.

Een landelijke en moderne stijl

Het interieur van de bungalow is een mix van een landelijke en moderne stijl. Met een mooie moderne keuken en moderne meubels als de geweldige grote houten eettafel en de moderne stoelen in een zandkleur. Maar er zijn in het interieur ook landelijke elementen te vinden, zoals de prachtige houten vitrinekast, de hoge wandkasten in de hal en de opvallende wandklok in de open keuken.

De woning heeft een ruime entree, een open keuken, een woon- en eetgedeelte en een mooie lange hal met witte opbergkasten. De kasten zijn erg handig om allerlei spullen uit het zicht te plaatsen. Naast veel wit en zandkleuren is er in het interieur ook gekozen voor enkele kleurrijke kunstwerken een een bank in een opvallende kleur groen. Dit geeft een persoonlijke touch aan het interieur.

Een gietvloer in de badkamer

Ook in de badkamer is de PU gietvloer Green Line aangebracht. De strakke vloer loopt helemaal door tot in de douchecabine. De muur is gedeeltelijk versierd met kiezels die qua kleur overeen komen met de Fossiel tint van de gietvloer. Het is een prachtige badkamer geworden.

Een gietvloer bij u thuis

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan