Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een vrijstaande woning op IJburg

We bezoeken een gezin dat onlangs is verhuisd naar een vrijstaande woning op een van de eilanden van de wijk IJburg. Hiervoor woonde de familie met drie kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar op een bovenverdieping in hartje Amsterdam.

Coatingvloer heeft op de begane grond van de vrijstaande woning de Design Betonvloer ECO aangelegd. Er is voor de kleur Perfect grey gekozen. Samen met de muur die in een lichtere grijstint is geverfd vormt de betonvloer de basis van een rustig en strak interieur.

De betonvloer ervaren we als een echte leefvloer.

Een prachtige woning

De woning heeft veel grote ramen en een brede schuifpui die voor veel licht zorgen. Als de schuifpui openstaat loopt de strakke betonvloer als het ware over in het terras. Een naadloos verloop van binnen naar buiten toe.

In de moderne woning bevindt de keuken zich in het midden van de benedenwoning. Hierdoor worden de eetkeuken en de zeer ruime woonkamer van elkaar gescheiden. De betonvloer ligt op de gehele benedenverdieping en zorgt voor eenheid tussen de verschillende ruimtes.

Tussen de hal en en woonkeuken is een moderne taatsdeur geplaatst, deze metalen deur past goed bij de stoere stijl van de betonvloer. In de rest van de woning is gebruik gemaakt van verschillende stoere materialen als staal en hout.

Wonen op IJburg

IJburg is een Amsterdamse wijk in het oosten van de stad. IJburg bestaat uit een aantal in het IJmeer aangeplempte eilanden: Steigereiland, Haveneiland, de Rieteilanden en Centrumeiland, waarvan Haveneiland het grootste eiland is. IJburg is een jonge wijk waar niet alleen veel gezinnen maar ook verschillende bedrijven zich gevestigd hebben. Het is een levendige wijk met diverse horeca, winkels en watersportmogelijkheden.

Een Design Betonvloer ECO

De Design Betonvloer ECO is erg onderhoudsvriendelijk en is daarom zeer geschikt voor families met jonge kinderen. De vloer kan makkelijk worden schoongemaakt en door de naadloze afwerking kan vuil niet achterblijven in naden of voegen. Daarnaast voelt de vloer comfortabel aan.

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren.

[huge_it_portfolio id=”14″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.