Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating in een autoshowroom in Houten

Vloercoating is niet alleen een populair in woningen, maar ook in de industrie wordt er veel voor Vloercoa-ting gekozen. Zo ook bij de autoshowroom Auto Voskuilen in Houten. Wij hebben hier in de showroom een Coatingvloer HQ geplaatst.

Auto Voskuilen repareert en verhuurt auto’s en heeft daarnaast ook occasions in de verkoop. In de show-room worden de verschillende auto’s tentoon gesteld. Het is leuk om te zien hoe de auto’s weerspiegelen in de gietvloer. De auto’s komen nu helemaal tot hun recht op de mooie hoogglans Vloercoating!

Vloercoating op maat

Vloercoating kan precies op maat worden aangebracht. Het maakt daarom niet uit welke vorm de bedrijfs-ruimte heeft. Wij hebben bij Auto Voskuilen ongeveer 690 vierkante meter van Vloercoating voorzien. Er is gekozen voor een grijstint, een neutrale kleur die goed staat bij de auto’s met verschillende kleuren.

De auto’s komen erg mooi uit op de Vloercoating.

Industriële Vloercoating

De Coatingvloer HQ is een industriële Vloercoating met veel voordelen. Daarom hebben de eigenaars van Auto Voskuilen ook voor dit type Vloercoating gekozen. HQ staat voor High Quality. Het is dan ook Vloer-coating van hoge kwaliteit. De Vloercoating kan zware belasting goed aan. De auto’s kunnen zonder pro-blemen over de vloer worden verplaatst want ze zullen niet voor verzakkingen of andere beschadigingen zorgen. De Coatingvloer HQ is een industriële Vloercoating waar Auto Voskuilen jarenlang van kan genie-ten.

De Coatingvloer HQ heeft nog meer voordelen. Zo is de Vloercoating vloeistofdicht, vochtbestendigheid en hygiënisch. Daarnaast ziet de Vloercoating er ook erg mooi en professioneel uit. Naast showrooms wordt dit type Vloercoating ook toegepast in fabrieken, werkplaatsen, parkeergarages, bouwmarkten, magazijnen en voedingsmiddelenbedrijven.

Diverse opties voor de industrie

Er zijn diverse opties mogelijk wanneer uw bedrijf voor een Coatingvloer HQ kiest. Zo kan u uit verschil-lende RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren kiezen. U kunt daarom altijd de juiste kleur voor uw bedrijf vinden. Naast diverse kleuren zijn er ook andere opties als een antistatische afwerking of een antislipcoating. We geven u graag advies over welke opties het beste bij uw bedrijf passen.

Vloercoating in uw bedrijfspand?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Vloercoating in de industrie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van de Vloercoating. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”15″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.