Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonlook gietvloer in een appartement in Haarlem

Toen de kinderen het huis uit gingen werd het tijd voor een andere woning. De nieuwe bewoners van dit appartement in Haarlem voelen zich hier nu helemaal thuis. In het appartement met een balkon hebben wij een gietvloer aangebracht.

Gietvloer in een zandkleur

Er is gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de betonlook kleur Zand-Mix. Een lichte zandkleur die een mooie rustige basis vormt van het interieur. De zandkleur komt op meerdere plekken in het interieur terug. Bijvoorbeeld in de hoekbank met gemêleerde stof, in de eetkamerstoelen en in de deken op het bed. De gietvloer is in de woonkamer, open keuken, de hal en in de drie slaapkamers aangebracht.

Het appartement is stijlvol ingericht met een mix van verschillende stijlen. Er zijn zowel klassieke als mo-derne meubels. Het grote schilderij in de woonkamer valt meteen op en brengt meer kleur in de ruimte. Het rood en geel uit het schilderij komt terug in kleine details als een lampenkap en een kussentje.

“We zijn zeker tevreden over de gietvloer. Vanuit Coatingvloer was er goede communicatie wat we erg prettig vonden. En het eindresultaat is prachtig. Door het rubber comfort systeem was het mogelijk om de gietvloer in ons appartement te laten leggen. Dat vinden we echt een pluspunt van Coatingvloer!

Een rubber comfort systeem

In dit appartement hebben we een rubber comfort systeem geplaatst als deel van de gietvloer. Een rubber comfort systeem zorgt voor vermindering van geluidsoverlast. Met geluidsreductie tot wel <15db doorslag geluid. Wij geven hierbij een geluidscertificatie af. Door het toevoegen van het rubber comfort systeem voldoet de PU gietvloer Green Line aan de eisen van dit appartementencomplex waardoor de bewoners voor een gietvloer konden kiezen. Naast reductie van geluid zorgt het rubber comfort systeem ook voor extra comfort en werkt het 100% scheuroverbruggend.

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloeren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van de gietvloer. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”16″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.