Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Tips voor onderhoud gietvloer in uw woning in Oostpoort

Als u in een prachtige nieuwbouwwoning in Oostpoort in Amsterdam woont en een gietvloer heeft, is het belangrijk deze goed te onderhouden. U hoeft niet te schrikken, want er is echt geen groot onderhoud nodig. Is de gietvloer door Coatingvloer.nl in uw woning in Oostpoort aangebracht? Dan heeft u uiteraard ook al de nodige tips voor het onderhoud ontvangen, maar het is nooit weg om nog even weer opgefrist te worden. Met de volgende tips blijft uw gietvloer in een topconditie.

Gietvloer Oostpoort

1. Dagelijkse schoonmaak

De gietvloer in uw woning in Oostpoort kan prima op dagelijkse basis worden schoongemaakt. Het is maar net de vraag of dat ook iedere dag moet zijn. Dat hangt er natuurlijk vanaf of u alleen woont, samenwoont, huisdieren heeft of dat er jonge kinderen tot het gezin behoren. De dagelijkse schoonmaak hoeft dan ook niet letterlijk genomen te worden, maar kan gezien worden als algemene schoonmaak. U kunt stof en vuil dat los op de gietvloer ligt eenvoudig verwijderen met een stofwisser. Of u pakt de stofzuiger want dat is net zo gemakkelijk. Vervolgens kunt u naar wens nog een soort van microvezel vlakmop met een zacht reinigingsmiddel gebruiken voor een fris eindresultaat.

2. Schoenstrepen verwijderen

Het kan voorkomen dat er op de gietvloer in uw woning in Oostpoort schoenstrepen achterblijven. Dat is natuurlijk geen gezicht en deze wilt u zo snel mogelijk verwijderen. Dat kan simpel door een zacht reinigingsmiddel op een zachte doek aan te brengen en de schoenstreep te verwijderen door er met een lichte druk overheen te poetsen. In geen geval mag er een schuurspons gebruikt wordt. Dat veroorzaakt namelijk krasjes.

Gietvloer gezinswoning Watergraafsmeer

3. Vloeistoffen geknoeid?

In elk huishouden gebeurt het wel eens dat een glas met drinken of kopje koffie op de grond belandt. Bij een gietvloer is dat geen enkel probleem. U kunt de vloeistof namelijk eenvoudig opnemen met een droge keukendoek. Laat de vloeistof zoals bijvoorbeeld rode wijn echter niet urenlang liggen, want dan kan er wel verkleuring optreden van de gietvloer. Met deze tips blijft uw gietvloer in uw woning in Oostpoort altijd in een uitstekende conditie.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.