Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Tips voor onderhoud gietvloer in uw woning in Oostpoort

Gietvloer

Als u in een prachtige nieuwbouwwoning in Oostpoort in Amsterdam woont en een gietvloer heeft, is het belangrijk deze goed te onderhouden. U hoeft niet te schrikken, want er is echt geen groot onderhoud nodig. Is de gietvloer door Coatingvloer.nl in uw woning in Oostpoort aangebracht? Dan heeft u uiteraard ook al de nodige tips voor het onderhoud ontvangen, maar het is nooit weg om nog even weer opgefrist te worden. Met de volgende tips blijft uw gietvloer in een topconditie.

Gietvloer Oostpoort

1. Dagelijkse schoonmaak

De gietvloer in uw woning in Oostpoort kan prima op dagelijkse basis worden schoongemaakt. Het is maar net de vraag of dat ook iedere dag moet zijn. Dat hangt er natuurlijk vanaf of u alleen woont, samenwoont, huisdieren heeft of dat er jonge kinderen tot het gezin behoren. De dagelijkse schoonmaak hoeft dan ook niet letterlijk genomen te worden, maar kan gezien worden als algemene schoonmaak. U kunt stof en vuil dat los op de gietvloer ligt eenvoudig verwijderen met een stofwisser. Of u pakt de stofzuiger want dat is net zo gemakkelijk. Vervolgens kunt u naar wens nog een soort van microvezel vlakmop met een zacht reinigingsmiddel gebruiken voor een fris eindresultaat.

2. Schoenstrepen verwijderen

Het kan voorkomen dat er op de gietvloer in uw woning in Oostpoort schoenstrepen achterblijven. Dat is natuurlijk geen gezicht en deze wilt u zo snel mogelijk verwijderen. Dat kan simpel door een zacht reinigingsmiddel op een zachte doek aan te brengen en de schoenstreep te verwijderen door er met een lichte druk overheen te poetsen. In geen geval mag er een schuurspons gebruikt wordt. Dat veroorzaakt namelijk krasjes.

Gietvloer gezinswoning Watergraafsmeer

 

3. Vloeistoffen geknoeid?

In elk huishouden gebeurt het wel eens dat een glas met drinken of kopje koffie op de grond belandt. Bij een gietvloer is dat geen enkel probleem. U kunt de vloeistof namelijk eenvoudig opnemen met een droge keukendoek. Laat de vloeistof zoals bijvoorbeeld rode wijn echter niet urenlang liggen, want dan kan er wel verkleuring optreden van de gietvloer. Met deze tips blijft uw gietvloer in uw woning in Oostpoort altijd in een uitstekende conditie.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan