Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Waarom een gietvloer voor uw woning in De Oude Modeschool perfect is

Een gietvloer is fantastisch. Deze vloer biedt enorm veel voordelen. Zo is een gietvloer bij uitstek geschikt om toe te passen in een nieuwbouwwoning. Bijvoorbeeld in uw woning in De Oude Modeschool in Amsterdam. De sublieme uitstraling en het moderne karakter zorgen ervoor dat de keuze bij een nieuwe vloer steeds vaker op een gietvloer valt. De gewenste interieurstijl in uw nieuwe woning van de Oude Modeschool is als uitgangspunt te nemen. Er is namelijk een groot voordeel. Dat is dat er voor wat betreft de samenstelling van de gietvloer enorm veel opties zijn. Bijvoorbeeld ten aanzien van het materiaal. Of met betrekking tot de kleur en design.

Fantastisch in uitstraling en qua comfort

Het is fijn dat de gietvloer in uw huis in De Oude Modeschool zo samengesteld wordt dat deze helemaal past bij uw smaak. Een fantastische uitstraling is daarmee gegarandeerd. Qua beleving ervaart u vanaf het moment dat u in uw nieuwe huis woont het hoogste level van comfort. Het is geweldig om na thuiskomst de schoenen uit te doen en over de gietvloer te lopen om daarna heerlijk ontspannen op de bank plaats te nemen. Of eerst nog even naar de keuken te lopen om wat drinken in te schenken. Daar past de gietvloer ook prima in met extra comfort als het gaat om de hygiëne en het schoonmaken van het vloeroppervlak.

Simpel schoon te maken

Kunt u zich al voorstellen dat uw huis in De Oude Modeschool straks voorzien is van een moderne en strakke gietvloer? Dan kunt u zich ook meteen voorstellen dat het schoonmaken van de gietvloer bijzonder simpel is. Er zijn geen naden. Stof en vuil worden bovendien afgestoten. Even de stofzuiger erover en het is klaar. Of wilt u liever nog even dweilen met een vochtige doek voor een fris effect? Dat is eveneens mogelijk en in een handomdraai gebeurd.

Dempt geluid

Een bijkomend voordeel van de gietvloeren van Coatingvloer.nl is dat de vloer geluiddempend is. Bij de bouw van nieuwbouwwoningen zoals in De Oude Modeschool wordt uiteraard rekening gehouden met isolatie qua geluid. Het is echter prettig om te weten dat de gietvloer van zichzelf al een geluiddempend karakter heeft.

Nu weet u waarom een gietvloer zo perfect is voor uw nieuwbouwwoning in De Oude Modeschool.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan