Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Waarom een gietvloer voor uw woning in De Oude Modeschool perfect is

Een gietvloer is fantastisch. Deze vloer biedt enorm veel voordelen. Zo is een gietvloer bij uitstek geschikt om toe te passen in een nieuwbouwwoning. Bijvoorbeeld in uw woning in De Oude Modeschool in Amsterdam. De sublieme uitstraling en het moderne karakter zorgen ervoor dat de keuze bij een nieuwe vloer steeds vaker op een gietvloer valt. De gewenste interieurstijl in uw nieuwe woning van de Oude Modeschool is als uitgangspunt te nemen. Er is namelijk een groot voordeel. Dat is dat er voor wat betreft de samenstelling van de gietvloer enorm veel opties zijn. Bijvoorbeeld ten aanzien van het materiaal. Of met betrekking tot de kleur en design.

Fantastisch in uitstraling en qua comfort

Het is fijn dat de gietvloer in uw huis in De Oude Modeschool zo samengesteld wordt dat deze helemaal past bij uw smaak. Een fantastische uitstraling is daarmee gegarandeerd. Qua beleving ervaart u vanaf het moment dat u in uw nieuwe huis woont het hoogste level van comfort. Het is geweldig om na thuiskomst de schoenen uit te doen en over de gietvloer te lopen om daarna heerlijk ontspannen op de bank plaats te nemen. Of eerst nog even naar de keuken te lopen om wat drinken in te schenken. Daar past de gietvloer ook prima in met extra comfort als het gaat om de hygiëne en het schoonmaken van het vloeroppervlak.

Simpel schoon te maken

Kunt u zich al voorstellen dat uw huis in De Oude Modeschool straks voorzien is van een moderne en strakke gietvloer? Dan kunt u zich ook meteen voorstellen dat het schoonmaken van de gietvloer bijzonder simpel is. Er zijn geen naden. Stof en vuil worden bovendien afgestoten. Even de stofzuiger erover en het is klaar. Of wilt u liever nog even dweilen met een vochtige doek voor een fris effect? Dat is eveneens mogelijk en in een handomdraai gebeurd.

Dempt geluid

Een bijkomend voordeel van de gietvloeren van Coatingvloer.nl is dat de vloer geluiddempend is. Bij de bouw van nieuwbouwwoningen zoals in De Oude Modeschool wordt uiteraard rekening gehouden met isolatie qua geluid. Het is echter prettig om te weten dat de gietvloer van zichzelf al een geluiddempend karakter heeft.

Nu weet u waarom een gietvloer zo perfect is voor uw nieuwbouwwoning in De Oude Modeschool.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.