Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Inspiratie: vijf keer een witte gietvloer

Gietvloeren zijn er in allerlei soorten en kleuren. Vooral grijstinten zijn erg populair, omdat een gietvloer dan erg op een betonnen vloer lijkt. Maar wit is ook een geliefde optie, die mooi staat in een minimalistisch interieur of een scandinavisch interieur. Twijfel je nog of wit de perfectie kleur is voor de gietvloer in jouw woning? Doe dan wat inspiratie op met deze foto’s.

Sfeervolle hal

Witte Gietvloer

Deze prachtige hal is netjes maar toch ook heel sfeervol. De muren en de gietvloer zijn wit wat het een lichte en frisse look geeft. Het vloerkleed en de foto’s aan de muur zorgen voor een gezellige sfeer. Voor een mooie entree! Tip: kies je voor een witte gietvloer in de hal? Zorg dan voor een goede deurmat zodat je viezigheid buiten houdt.

Een luxe badkamer

witte gietvloer in badkamer

Deze minimalistische badkamer heeft een luxe uitstraling. Zo zie je maar, less is more! Het minimalistische bad en de strakke badkamermeubels passen goed bij de witte gietvloer. De achterste wand heeft een licht grijze tint wat voor wat meer diepte in de ruimte zorgt. Een gietvloer is een perfecte vloer voor in de badkamer. Kies voor een PU gietvloer Green Line, deze gietvloer is waterafstotend, comfortabel en kan in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Wit is een klassieke tint voor de badkamer, die schoon en fris oogt.

Stoere keuken

witte gietvloer in keuken

Deze stoere keuken heeft verschillende contrasterende elementen. Zo is er de witte gietvloer, zijn er de grove inbouwkasten en de prachtige houten tafel met industriële barkrukken. Samen vormt het een stoer industrieel geheel. De witte giervloer brengt hier rust en licht in de ruimte, je kunt je misschien wel voorstellen dat het totaalplaatje met een donkergrijze gietvloer heel anders zou zijn.

Volledige benedenwoning

witte gietvloer benedenwoning

In deze woning is op de gehele begane grond een gietvloer aangebracht. Dit maakt de woning heel rustig en licht. Wist je dat het ook voordelig is om een gietvloer in meerdere kamers te laten aanbrengen? Want hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter.

Pure eenvoud

Witte gietvloer

Een witte gietvloer en een witte muur zijn een ijzersterke combinatie. Want de pure eenvoud staat heel stijlvol. Zwarte meubels en accessoires zorgen voor een mooi contrast, maar voor een beter balans is het ook mooi om te kiezen voor licht hout, grijstinten en nog meer wit.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.