Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Inspiratie: vijf keer een witte gietvloer

witte gietvloer benedenwoning

Gietvloeren zijn er in allerlei soorten en kleuren. Vooral grijstinten zijn erg populair, omdat een gietvloer dan erg op een betonnen vloer lijkt. Maar wit is ook een geliefde optie, die mooi staat in een minimalistisch interieur of een Scandinavisch interieur. Twijfelt u nog of wit de perfectie kleur is voor de gietvloer in uw woning? Doe dan wat inspiratie op met deze foto’s van interieurs met witte vloeren.

Sfeervolle hal met witte vloer

Witte Gietvloer

Deze prachtige hal is netjes maar toch ook heel sfeervol. De muren en de gietvloer zijn wit, wat het een lichte en frisse look geeft. Hoe creëert u het gewenste frisse effect, met wit op wit, zonder een steriele ruimte na te bootsen? Maak gebruik van contrasterende elementen, zoals hier is gedaan met het vloerkleed en de foto’s aan de muur. Deze items zorgen voor een gezellige sfeer en voor een mooie entree! Tip: kiest u voor een witte gietvloer in de hal? Zorg dan voor een goede deurmat zodat u viezigheid buiten houdt.

Witte vloer in een luxe badkamer

witte gietvloer in badkamer

Deze minimalistische badkamer met witte vloer heeft een luxe uitstraling. Zo ziet u maar, less is more! Het minimalistische bad en de strakke badkamermeubels passen goed bij de witte gietvloer. De achterste wand heeft een licht grijze tint wat voor wat meer diepte in de ruimte zorgt. Een gietvloer is een perfecte vloer voor in de badkamer. Kies voor een PU gietvloer Green Line, deze gietvloer is waterafstotend, comfortabel en kan in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Wit is een klassieke tint voor de badkamer, die schoon en fris oogt.

Stoere keuken met witte gietvloer

witte gietvloer in keuken

Deze stoere keuken heeft verschillende contrasterende elementen. Zo is er de witte gietvloer, zijn er de grove inbouwkasten in een donkere antraciet-zwarte tint en de prachtige houten tafel met industriële barkrukken. Samen vormt het een stoer industrieel geheel. De witte gietvloer brengt hier rust en licht in de ruimte, u kunt zich misschien wel voorstellen dat het totaalplaatje met een donkergrijze gietvloer heel anders zou zijn. Kiest u voor een witte vloer dan profiteert u direct van extra lichtopbrengst, zowel van daglicht als van kunstmatig licht.

Volledige benedenwoning met gegoten witte vloer

witte gietvloer benedenwoning

In deze woning is op de gehele begane grond een witte gietvloer aangebracht. Dit maakt de woning heel rustig en licht. Door deze witte vloer ontstaat een extreem neutrale basis en kunt u alle kanten op met het interieur. En dus ook gemakkelijk wisselen van stijl na verloop van tijd. Wist u dat het ook voordelig is om een gietvloer in meerdere kamers te laten aanbrengen? Want hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter.

Wit: pure eenvoud

Witte gietvloer

Een witte gietvloer en een witte muur zijn een ijzersterke combinatie. Want de pure eenvoud staat heel stijlvol. Zwarte meubels en accessoires zorgen voor een mooi contrast, maar voor een beter balans is het ook mooi om te kiezen voor licht hout, grijstinten en nog meer wit.

City chic met witte vloer

Witte gietvloer

City Chic is de stijl en inrichting van grandioze appartementen in grote steden zoals New York. Maar u hebt natuurlijk geen penthouse nodig om deze elegante stijl toe te passen bij u thuis. Veel elementen binnen de stijl hebben rustige donkere kleuren, op een aantal accessoires na. Met behulp van details zoals kussens van velours of een gouden bloemenvaas en de hoge spiegel voegt u een vleugje glamour toe. Veel City Chic interieurs pakken vrij donker uit, maar met een originele witte vloer houdt u het interieur lichter en creëert de ruimtelijke sfeer van een groots penthouse.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest
Bron afbeelding 6: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.