Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Waterview nieuwbouw met moderne gietvloeren

Moderne nieuwbouwprojecten als Waterview op IJburg in Amsterdam zijn bij uitstek geschikt om de nieuwe huizen van een moderne en eigentijdse gietvloer te voorzien. Blok 32 Waterview is een uniek woonplan, waarbij er van twee kanten uitzicht geboden wordt over het water. Het woonproject Waterview omvat verschillende soorten woningen. Er zijn rijwoningen gebouwd, maar ook vrijstaande huizen en patiowoningen. De vorm en inhoud verschillen per nieuwbouwhuis, maar de architectuur aan de buitenzijde zorgt voor wat betreft de uitstraling voor een schitterende eenheid. Het is die eenheid die ook in het interieur gerealiseerd kan worden met het aanbrengen van een gietvloer van Coatingvloer.nl.

Gietvloer-waterview-ijburg

Coatingvloer.nl is de echte specialist als het gaat om gietvloeren aanbrengen in nieuwbouwprojecten als Waterview op IJburg in Amsterdam. De gietvloeren vormen namelijk, als deze in de woning in de verschillende ruimtes doorgevoerd worden, eveneens voor een schitterende eenheid. Dat creëert een aangenaam woongevoel dat dus ook buiten te ervaren is in een prachtige omgeving en met eenzelfde stijl van bouw. Net als bij de vorm en inhoud die per woning van het woonproject varieert, is dat eveneens mogelijk als het gaat om het samenstellen van de gietvloer.

Gietvloer-waterview-ijburg

In de eerste plaats zijn er al verschillende opties beschikbaar als het gaat om het materiaal waar de eigentijdse, comfortabele en originele vloer van wordt gemaakt. Woonbeton kent andere bestanddelen in vergelijking met een betonlook vloer van kunststof, maar de uitstraling is typisch kenmerken. De uitstraling geeft namelijk een natuurgetrouwe weergave van beton weer. Er zijn designbetonvloeren en gietvloeren van kunststof in allerlei kleuren beschikbaar. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat al deze naadloze vloeren van Coatingvloer.nl met vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Dat zorgt voor een uitstekend rendement als het gaat om warmte die door het vloertype op een snelle en gelijkmatige manier de ruimte ingaat. Coatingvloer.nl hanteert speciaal voor vele nieuwbouwprojecten extra gunstige prijzen met de mogelijkheid om te profiteren van een burenkorting.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan