Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Waterview nieuwbouw met moderne gietvloeren

Moderne nieuwbouwprojecten als Waterview op IJburg in Amsterdam zijn bij uitstek geschikt om de nieuwe huizen van een moderne en eigentijdse gietvloer te voorzien. Blok 32 Waterview is een uniek woonplan, waarbij er van twee kanten uitzicht geboden wordt over het water. Het woonproject Waterview omvat verschillende soorten woningen. Er zijn rijwoningen gebouwd, maar ook vrijstaande huizen en patiowoningen. De vorm en inhoud verschillen per nieuwbouwhuis, maar de architectuur aan de buitenzijde zorgt voor wat betreft de uitstraling voor een schitterende eenheid. Het is die eenheid die ook in het interieur gerealiseerd kan worden met het aanbrengen van een gietvloer van Coatingvloer.nl.

Gietvloer-waterview-ijburg

Coatingvloer.nl is de echte specialist als het gaat om gietvloeren aanbrengen in nieuwbouwprojecten als Waterview op IJburg in Amsterdam. De gietvloeren vormen namelijk, als deze in de woning in de verschillende ruimtes doorgevoerd worden, eveneens voor een schitterende eenheid. Dat creëert een aangenaam woongevoel dat dus ook buiten te ervaren is in een prachtige omgeving en met eenzelfde stijl van bouw. Net als bij de vorm en inhoud die per woning van het woonproject varieert, is dat eveneens mogelijk als het gaat om het samenstellen van de gietvloer.

Gietvloer-waterview-ijburg

In de eerste plaats zijn er al verschillende opties beschikbaar als het gaat om het materiaal waar de eigentijdse, comfortabele en originele vloer van wordt gemaakt. Woonbeton kent andere bestanddelen in vergelijking met een betonlook vloer van kunststof, maar de uitstraling is typisch kenmerken. De uitstraling geeft namelijk een natuurgetrouwe weergave van beton weer. Er zijn designbetonvloeren en gietvloeren van kunststof in allerlei kleuren beschikbaar. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat al deze naadloze vloeren van Coatingvloer.nl met vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Dat zorgt voor een uitstekend rendement als het gaat om warmte die door het vloertype op een snelle en gelijkmatige manier de ruimte ingaat. Coatingvloer.nl hanteert speciaal voor vele nieuwbouwprojecten extra gunstige prijzen met de mogelijkheid om te profiteren van een burenkorting.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.