Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer in de fabriek van trapliftspecialist Otolift in Bergambacht

Gietvloer Otolift

Otolift is de expert op het gebied van trapliften. Het bedrijf bestaat al sinds 1891 en beschikt over een eigen fabriek in Bergambacht. Coatingvloer.nl heeft in de productieomgeving van de fabriek van Otolift de EP gietvloer A300 geplaatst. Het ging om maar liefst 4500m2 gietvloer in een omgeving waar dagelijks onder andere met zware gereedschappen gewerkt wordt.

Meer dan 185.000 trapliften

Sinds de start van het bedrijf heeft Otolift al meer dan 185.000 trapliften geproduceerd. Alle trapliften zijn volledig van Nederlandse bodem; een echt kwaliteitsproduct geproduceerd door een team van ruim 500 ervaren specialisten. Alleen in Nederland kozen al meer dan 135.000 klanten voor een traplift van Otolift die 100% nauwkeurig wordt ingemeten, zodat u er zeker van kunt zijn dat de traplift zo goed en compact mogelijk wordt geplaatst.

Otolift’s keuze voor de gietvloer van Coatingvloer.nl

De EP gietvloer A300 was in deze situatie de beste keuze. Deze gietvloer is stoot-, slag- en slijtvast, wordt naadloos gelegd en heeft een stofvrij karakter. Daarnaast is het een duurzame vloer met een goede chemische belastbaarheid. De vloer is eenvoudig schoon te maken en is bovendien vloeistofdicht. Deze kenmerken en het feit dat de gietvloer zeer goed industrieel belastbaar is, maakt de EP gietvloer A300 uitstekend geschikt voor toepassing in de fabriek van Otolift. De lichte kleur waarin de vloer is gelegd, geeft de industriële ruimte bovendien een ruimtelijk karakter.

“Ons personeel werkt veiliger en efficiënter dankzij de EP gietvloer A300”

Een passende industriële gietvloer voor uw omgeving

Bent u ook op zoek naar een gietvloer voor een ruimte die zwaar wordt belast en waar hygiëne een belangrijke rol speelt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Coatingvloer zoekt samen met u naar de geschikte gietvloer voor uw industriële ruimte.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.