Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer in de kleur ‘Cappuccino’ in een eenkamerappartement in Osdorp

Het resultaat van dit project bewijst maar weer dat betonvloeren ook geschikt zijn in een kleine ruimte. In dit eenkamerappartement in Osdorp plaatsten we onze Design Betonvloer ECO in de kleur ‘Cappuccino’.

“Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Vanwege de beperkte ruimte in de woning koos de bewoonster voor een lichte, neutrale tint die de ruimte optisch groter maakt en bovendien mooi combineert met de lichte aardetinten die in de rest van het interieur zijn toegepast. De vintage meubelen en woonaccessoires vormen bovendien een goed doordacht contrast met de uitstraling van het moderne nieuwbouwappartement. Ditzelfde geldt voor de strakke, stoere betonvloer in combinatie met de natuurlijke elementen, zoals de planten die door de hele woning zijn toegevoegd.

Daarnaast versterkt de strakke afwerking van de betonvloer de ruimtelijke inrichting van het eenkamerappartement. Door in het volledig woon/slaapgedeelte voor dezelfde gietvloer te kiezen, vormt de vloer een rustige, natuurlijke basis.

De Design Betonvloer ECO is net als andere gietvloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de naadloze afwerking kan vuil niet achterblijven in naden of voegen en kan de vloer gemakkelijk worden schoongemaakt.

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Daar laten we u graag alle mogelijkheden zien die een gietvloer u te bieden heeft.

[huge_it_portfolio id=”10″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.