Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer en Design Beton ECO in een gezinswoning in Watergraafsmeer te Amsterdam

Gietvloer gezinswoning Watergraafsmeer

Na een verbouwing en het plaatsen van een geheel nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming kozen de bewoners van deze gezinswoning in Watergraafsmeer voor gietvloeren van Coatingvloer.nl, zowel op de begane grond als op de bovenverdieping. Gietvloeren in combinatie met vloerverwarming zorgen voor nog wat extra wooncomfort.

“De gietvloeren zijn precies geworden zoals we hadden verwacht!”

Op de begane grond plaatsten we onze Design Betonvloer ECO in de kleur ‘Perfect Grey’. Voor in de slaapkamers en badkamers op de bovenverdieping koos het gezin voor het type PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘IJzer’. Beide kleuren vormen een mooie basis voor de rest van het interieur. De neutrale tinten kunnen eenvoudig worden gecombineerd met andere kleuren en zorgen in combinatie met het vele lichtinval voor een optisch grote ruimte.

Dankzij de gietvloeren heeft het jaren ’60 huis een moderne uitstraling gekregen. Maar niet alleen de strakke, tijdloze afwerking van de gietvloer is een groot voordeel; de gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en zeker in een woning met drie kinderen is dat geen overbodige luxe. De elastische eigenschappen van de PU Gietvloer Green Line zorgen er bovendien voor dat de vloer flexibel en comfortabel aanvoelt; de perfecte vloer voor kinderen om op te spelen!

Ook een gietvloer in uw woning?

Wilt u na het zien van onderstaande foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op of plan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan