Gietvloer en Design Betonvloer ECO in gezinswoning in Watergraafsmeer
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer en Design Beton ECO in een gezinswoning in Watergraafsmeer te Amsterdam

Gietvloer en Design Beton ECO in een gezinswoning in Watergraafsmeer te Amsterdam

Na een verbouwing en het plaatsen van een geheel nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming kozen de bewoners van deze gezinswoning in Watergraafsmeer voor gietvloeren van Coatingvloer.nl, zowel op de begane grond als op de bovenverdieping. Gietvloeren in combinatie met vloerverwarming zorgen voor nog wat extra wooncomfort.

“De gietvloeren zijn precies geworden zoals we hadden verwacht!”

Op de begane grond plaatsten we onze Design Betonvloer ECO in de kleur ‘Perfect Grey’. Voor in de slaapkamers en badkamers op de bovenverdieping koos het gezin voor het type PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘IJzer’. Beide kleuren vormen een mooie basis voor de rest van het interieur. De neutrale tinten kunnen eenvoudig worden gecombineerd met andere kleuren en zorgen in combinatie met het vele lichtinval voor een optisch grote ruimte.

Dankzij de gietvloeren heeft het jaren ’60 huis een moderne uitstraling gekregen. Maar niet alleen de strakke, tijdloze afwerking van de gietvloer is een groot voordeel; de gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en zeker in een woning met drie kinderen is dat geen overbodige luxe. De elastische eigenschappen van de PU Gietvloer Green Line zorgen er bovendien voor dat de vloer flexibel en comfortabel aanvoelt; de perfecte vloer voor kinderen om op te spelen!

Ook een gietvloer in uw woning?

Wilt u na het zien van onderstaande foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op of plan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer woning Haarlem
Gietvloer in een souterrain in hartje Haarlem
Betonvloer in de kleur ‘Cappuccino’ in een eenkamerappartement in Osdorp