Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Verleidelijk wonen in Zijdebalen met gietvloer in huis

Zijdebalen nieuwbouw gietvloer

Het is verleidelijk wonen in de nieuwe woonwijk Zijdebalen in een prachtige woning en met een interieur dat van een gietvloer van Coatingvloer.nl is voorzien. Gietvloeren en nieuwbouw vormen de beste combinatie om optimaal comfort te beleven in een modern woonomgeving. Zijdebalen is een nieuwe stadsbuurt aan de rand van de historische binnenstad in Utrecht. Het totale nieuwbouwproject omvat vier woonblokken met meer dan 480 woningen. Het aanbod van de nieuwbouwhuizen is gevarieerd. Er zijn namelijk meerdere woningtypes beschikbaar om aan een brede doelgroep tegemoet te komen. De half verdiepte parkeergarages onder de woonblokken bieden ruimte om de auto nabij huis te parkeren. Bezoekers kunnen de auto parkeren op een van de openbare parkeerplekken. De woonblokken zijn voorzien van binnentuinen om een natuurlijke groene omgeving te creëren.

Zijdebalen nieuwbouw gietvloer

Het complete nieuwbouwproject Zijdebalen wordt halverwege 2018 voltooid met zes unieke woningen die in de oude broodfabriek, Lubro, worden gebouwd. Het bijzondere aan deze huizen is dat deze helemaal naar wens en smaak van de eigenaren worden gebouwd. Dat sluit perfect aan op de gietvloer van Coatingvloer.nl. De gietvloeren zijn namelijk bij uitstek vloeren die geheel naar eigen smaak en wens aangepast kunnen worden. Dat begint al bij de keuze voor een bepaald type gietvloer. Bijvoorbeeld voor een moderne polyurethaan gietvloer die strak en naadloos een ruimtelijk effect creëert. Of met de keuze voor een betonlook vloer om het industriële karakter als basis in huis te nemen.

Zijdebalen nieuwbouw gietvloer

Zo zijn er tal van opties, want ook woonbeton en een designbetonvloer zijn vloeren die deel uitmaken van het assortiment van Coatingvloer.nl. Na de keuze voor een vloertype geldt uiteraard dat de kleurkeuze een belangrijk aspect vormt. De adviseurs van Coatingvloer.nl staan altijd klaar om op basis van de kennis en ervaring een voorstel te doen aan de hand van de genoemde wensen. Kleuren zijn in overvloed beschikbaar en de gietvloer kan dan ook in iedere gewenste kleur worden aangebracht in de nieuwe woning in Zijdebalen. De service en kwaliteit staan net als het vakmanschap overigens hoog in het vaandel bij deze specialist in gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan