Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Verleidelijk wonen in Zijdebalen met gietvloer in huis

Het is verleidelijk wonen in de nieuwe woonwijk Zijdebalen in een prachtige woning en met een interieur dat van een gietvloer van Coatingvloer.nl is voorzien. Gietvloeren en nieuwbouw vormen de beste combinatie om optimaal comfort te beleven in een modern woonomgeving. Zijdebalen is een nieuwe stadsbuurt aan de rand van de historische binnenstad in Utrecht. Het totale nieuwbouwproject omvat vier woonblokken met meer dan 480 woningen. Het aanbod van de nieuwbouwhuizen is gevarieerd. Er zijn namelijk meerdere woningtypes beschikbaar om aan een brede doelgroep tegemoet te komen. De half verdiepte parkeergarages onder de woonblokken bieden ruimte om de auto nabij huis te parkeren. Bezoekers kunnen de auto parkeren op een van de openbare parkeerplekken. De woonblokken zijn voorzien van binnentuinen om een natuurlijke groene omgeving te creëren.

Zijdebalen nieuwbouw gietvloer

Het complete nieuwbouwproject Zijdebalen wordt halverwege 2018 voltooid met zes unieke woningen die in de oude broodfabriek, Lubro, worden gebouwd. Het bijzondere aan deze huizen is dat deze helemaal naar wens en smaak van de eigenaren worden gebouwd. Dat sluit perfect aan op de gietvloer van Coatingvloer.nl. De gietvloeren zijn namelijk bij uitstek vloeren die geheel naar eigen smaak en wens aangepast kunnen worden. Dat begint al bij de keuze voor een bepaald type gietvloer. Bijvoorbeeld voor een moderne polyurethaan gietvloer die strak en naadloos een ruimtelijk effect creëert. Of met de keuze voor een betonlook vloer om het industriële karakter als basis in huis te nemen.

Zijdebalen nieuwbouw gietvloer

Zo zijn er tal van opties, want ook woonbeton en een designbetonvloer zijn vloeren die deel uitmaken van het assortiment van Coatingvloer.nl. Na de keuze voor een vloertype geldt uiteraard dat de kleurkeuze een belangrijk aspect vormt. De adviseurs van Coatingvloer.nl staan altijd klaar om op basis van de kennis en ervaring een voorstel te doen aan de hand van de genoemde wensen. Kleuren zijn in overvloed beschikbaar en de gietvloer kan dan ook in iedere gewenste kleur worden aangebracht in de nieuwe woning in Zijdebalen. De service en kwaliteit staan net als het vakmanschap overigens hoog in het vaandel bij deze specialist in gietvloeren.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.