Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

BLOK Y in Utrecht: wonen met een gietvloer van Coatingvloer.nl

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

BLOK Y is een interessant nieuwbouwproject dat in Utrecht is gerealiseerd met de bouw van superlofts. De royaal opgezette en duurzame superlofts zijn tot stand gekomen op de Veemarkt in Utrecht. Er zijn een aantal gezamenlijke ruimtes voor de bewoners beschikbaar, zoals een vlonder aan de waterkant en een schitterende daktuin. Superlofts hebben het voordeel licht en ruimtelijk te zijn. Het grootste voordeel voor de bewoners is dat zij deze lofts geheel naar eigen wens kunnen indelen. De flexibele indeling is het meest opvallende kenmerk van het nieuwbouwproject BLOK Y in Utrecht. Een loft kan uitgevoerd worden met meerdere voordeuren, maar er kan ook voor een atelier aan huis worden gekozen.

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

De grote mate van vrijheid en flexibiliteit om tot een unieke indeling te komen, zijn factoren die eveneens betrekking hebben op de gietvloeren van Coatingvloer.nl. In de eerste plaats is er al veel keuze voor wat betreft het soort gietvloer. Net als dat er keuze werd geboden uit de lofts van verschillende groottes. Daar komt bij dat een gietvloer net als de stijl en uitvoering van superlofts in BLOK Y bijzonder modern is. De strakke vormgeving en stijlvolle naadloze look van de gietvloer past perfect binnen de superlofts. Bovendien kan er gekozen worden voor een volledige eenheid of voor de realisatie van de gietvloer in verschillende kleuren, zodat ruimtes onderscheiden worden in kleur. Met betrekking tot het type gietvloer is de betonlook vloer uitermate populair, maar er is ook veel vraag naar woonbeton en designbetonvloeren van Coatingvloer.nl.

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

De samenstelling van iedere gietvloer is uniek. Coatingvloer.nl levert maatwerk voor ieder huis in nieuwbouwprojecten. Er zijn diverse soorten afwerkingen beschikbaar en de gietvloer kan naar wens gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit is een prima combinatie, want de warmte komt gelijkmatig en efficiënt door de gietvloer naar boven. Overigens is een gietvloer van zichzelf al warmte afgevend, want de omgevingstemperatuur wordt als het ware overgenomen. Gietvloeren zijn een perfecte vloerkeuze voor de superlofts van BLOK Y in Utrecht, maar ook voor huizen van alle andere nieuwbouwprojecten. Coating.nl treedt regelmatig op als leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwwoningen en is daarin een betrouwbare partner.

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan