Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

BLOK Y in Utrecht: wonen met een gietvloer van Coatingvloer.nl

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

BLOK Y is een interessant nieuwbouwproject dat in Utrecht is gerealiseerd met de bouw van superlofts. De royaal opgezette en duurzame superlofts zijn tot stand gekomen op de Veemarkt in Utrecht. Er zijn een aantal gezamenlijke ruimtes voor de bewoners beschikbaar, zoals een vlonder aan de waterkant en een schitterende daktuin. Superlofts hebben het voordeel licht en ruimtelijk te zijn. Het grootste voordeel voor de bewoners is dat zij deze lofts geheel naar eigen wens kunnen indelen. De flexibele indeling is het meest opvallende kenmerk van het nieuwbouwproject BLOK Y in Utrecht. Een loft kan uitgevoerd worden met meerdere voordeuren, maar er kan ook voor een atelier aan huis worden gekozen.

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

De grote mate van vrijheid en flexibiliteit om tot een unieke indeling te komen, zijn factoren die eveneens betrekking hebben op de gietvloeren van Coatingvloer.nl. In de eerste plaats is er al veel keuze voor wat betreft het soort gietvloer. Net als dat er keuze werd geboden uit de lofts van verschillende groottes. Daar komt bij dat een gietvloer net als de stijl en uitvoering van superlofts in BLOK Y bijzonder modern is. De strakke vormgeving en stijlvolle naadloze look van de gietvloer past perfect binnen de superlofts. Bovendien kan er gekozen worden voor een volledige eenheid of voor de realisatie van de gietvloer in verschillende kleuren, zodat ruimtes onderscheiden worden in kleur. Met betrekking tot het type gietvloer is de betonlook vloer uitermate populair, maar er is ook veel vraag naar woonbeton en designbetonvloeren van Coatingvloer.nl.

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

De samenstelling van iedere gietvloer is uniek. Coatingvloer.nl levert maatwerk voor ieder huis in nieuwbouwprojecten. Er zijn diverse soorten afwerkingen beschikbaar en de gietvloer kan naar wens gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit is een prima combinatie, want de warmte komt gelijkmatig en efficiënt door de gietvloer naar boven. Overigens is een gietvloer van zichzelf al warmte afgevend, want de omgevingstemperatuur wordt als het ware overgenomen. Gietvloeren zijn een perfecte vloerkeuze voor de superlofts van BLOK Y in Utrecht, maar ook voor huizen van alle andere nieuwbouwprojecten. Coating.nl treedt regelmatig op als leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwwoningen en is daarin een betrouwbare partner.

Gietvloer nieuwbouw Blok Y

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.