Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer badkamer

Bent u op zoek naar een prachtige vloer die niet alleen fantastisch staat in de slaapkamer, maar naadloos doorloopt tot in uw badkamer? Een gietvloer is het antwoord dat u zoekt. Bedenkt u eens dat u in de winter ’s ochtends uit bed stapt op een heerlijk verwarmde vloer, die zacht onder uw voeten aanvoelt. Zo loopt u op een luxe vloer tot in uw inloopdouche.

Coatingvloer.nl is een familiebedrijf met ruim 13 jaar ervaring in het ontwikkelen en aanbrengen van gietvloeren. Klik op de oranje offerteknop (rechtsboven), vul het formulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Is een gietvloer geschikt voor in de badkamer?

We kunnen u een kort antwoord geven: “Ja, een gietvloer is een geschikte vloer voor in de badkamer”. De vloer voldoet namelijk aan de belangrijkste eis: hij is waterafstotend. Dat maakt het een prettige vloer voor in een vochtige ruimte als een badkamer. Het vocht trekt niet in de vloer en de vloer zal daarom ook jarenlang meegaan.

Voordelen van een gietvloer in uw badkamer

Gebruiksvriendelijk design

Dankzij de vlakke afwerking hoeft u geen voegen meer periodiek te kitten. Daarnaast maakt u uw gietvloer gemakkelijk schoon met een vloerenwisser. We kunnen bij oplevering een douchegoot plaatsen in uw badkamer, zodat uw inloopdouche direct af. Maak uw badkamer af met beton ciré wanden en u creëert een werkelijke in-house spa.

Hygiënisch & schoon

Een gietvloer is volledig vlak en strak. Er zijn geen kiertjes waar viezigheid kan ophopen en er zijn ook geen voegen waar schimmel kan ontstaan. Dit maakt de vloer een erg hygiënische keuze voor de badkamer. De vloer trekt niet snel viezigheid aan en is makkelijk schoon te maken. Ook voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën is een gietvloer een uitstekende keuze.

Duurzame vloerverwarming

Voor optimaal comfort laat u vloerverwarming onder de gietvloer aanbrengen tot en met uw badkamer. Deze luxe optie onderscheidt een gietvloer van alle andere type vloeren, zoals pvc of hout. Wist u dat u jaarlijks zo’n 20% op uw gasrekening kunt besparen door te kiezen voor vloerverwarming in plaats van radiatoren?

Geschikt voor diverse badkamerstijlen

Naast het hygiënische voordeel is een gietvloer ook een fraaie vloer. Veel mensen kiezen voor de vloer om zijn mooie design look. En dat begrijpen we: de vloer is glad en strak. Hierdoor lijkt uw ruimte groter. Zeker in de badkamer is dit geen overbodige luxe. Vaak zijn badkamers klein en rommelig. Met een gietvloer badkamer creëert u een design wat luxe uitstraalt. Hiermee maakt u uw badkamer tot een fijn plekje waar u even lekker tot rust kunt komen. Een badkamer gietvloer is in erg veel kleuren verkrijgbaar en past daarom bij diverse badkamerstijlen. Of u nu bijvoorbeeld kiest voor een volledig witte badkamer of juist voor sfeer zorgt met diverse aardetinten.

Gietvloer in uw inloopdouche

De vloer is van zichzelf niet glad, maar vanwege de naadloze eigenschap kan de vloer in contact met water wel glad worden. Hier hebben we gelukkig diverse oplossingen voor bedacht, zoals een antisliplaag. Deze laag realiseren we door bijvoorbeeld graniet door de toplaag te mengen. Op deze manier heeft u altijd voldoende grip.

Welk type gietvloer is geschikt voor de badkamer?

Een gietvloer badkamer heeft een aandachtspuntje. Niet ieder type gietvloer is namelijk geschikt in de badkamer. In de badkamer heeft u te maken met vocht en zal een vloer op basis van beton dit opzuigen. Daarom raden we u voor de badkamer te allen tijde de PU Gietvloer Green Line aan. Ook met dit type is het mogelijk om een stijlvolle betonlook te bewerkstelligen. Eentje die niet te onderscheiden is van een echte betonvloer!

Oplopende korting

Een gietvloer is een zeer robuuste vloer, waar u jarenlang van geniet. De kwaliteit wordt bepaald door de (jarenlange) innovatie van de juiste samenstelling. Om deze reden loont het dan ook niet om enkel in uw badkamer een gietvloer aan te brengen. Hoe meer meters u afneemt, des te voordeliger uw prijs.

Benieuwd wat het kost om een gietvloer in uw woning te laten verwezenlijken? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op door op de oranje knop te klikken (rechtsboven). We proberen uw aanvraag binnen 24 uur in behandeling te nemen. U ontvangt de begroting in uw mailbox.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.