Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Eindhoven

Als u overweegt om een betonvloer te laten aanbrengen in uw bedrijfspand of woning in Eindhoven is Betonvloer Eindhoven graag uw partner. Als specialist voorzien wij zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten op kleine en grote schaal van unieke betonvloeren. Deze vloeren zijn geschikt als woonvloer, maar door de unieke uitstraling en eigenschappen eveneens perfect voor toepassing …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Eindhoven

Als u overweegt om een betonvloer te laten aanbrengen in uw bedrijfspand of woning in Eindhoven is Betonvloer Eindhoven graag uw partner. Als specialist voorzien wij zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten op kleine en grote schaal van unieke betonvloeren. Deze vloeren zijn geschikt als woonvloer, maar door de unieke uitstraling en eigenschappen eveneens perfect voor toepassing in onder meer winkelsshowrooms en kantoren. Wij stellen voor u de ideale vloer samen en ons applicatieteam brengt deze deskundig aan.

Service van Betonvloer Eindhoven

De aanschaf van een nieuwe vloer brengt natuurlijk nieuwe mogelijkheden met zich mee. Aangezien er bij de vloeren van Betonvloer Eindhoven allerlei opties beschikbaar zijn, is het prettig dat u op de service en professionaliteit van ons team kunt rekenen. Onze service bestaat uiteraard uit het verstrekken van advies, maar daar stopt het niet mee. Betonvloer Eindhoven biedt namelijk tijdens het traject ook de nodige begeleid. Alle klanten weten zo waar zij op welk moment in het proces aan toe zijn en wat er verwacht wordt.

Betonvloer Eindhoven met divers assortiment

Betonvloer Eindhoven biedt op het gebied van betonvloeren een divers assortiment. Er zijn namelijk voor de vloerafwerking meerdere mogelijkheden beschikbaar. Betonvloer Eindhoven kijkt graag samen met u naar de beschikbare opties om specifiek advies te verstrekken op basis van uw wensen en het gebruiksdoel. Overigens zijn al onze vloeren naadloos, slijtvast, comfortabel, uniek, praktisch en origineel. Uiteraard is per vloer nog een geheel eigen afwerking mogelijk in kleur en structuur.

Betonvloer Eindhoven biedt aantrekkelijk geprijsde vloeren

Betonvloer Eindhoven biedt aantrekkelijke geprijsde vloeren en extra voordeel indien er sprake is van projectkorting. Deze korting wordt per project beoordeeld aan de hand van het aantal m2. Dat kan betekenen dat u zomaar van een hele hoge korting kunt profiteren. Voor het aanvragen van een offerte is er een formulier beschikbaar. U kunt echter ook naar de showroom van Betonvloer Eindhoven komen die op afspraak is geopend.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.