Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Groningen

In Groningen een betonvloer laten aanbrengen? In uw woning, kantoor, showroom of winkel? Kies dan voor een specialist als Betonvloer Groningen om verzekerd te zijn van de beste service en kwaliteit. Wij stellen de vloer voor u zo samen dat deze aan uw verwachtingen voldoet en mogelijk zelfs overtreft. Betonvloer Groningen heeft de expertise in …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Groningen

In Groningen een betonvloer laten aanbrengen? In uw woningkantoorshowroom of winkel? Kies dan voor een specialist als Betonvloer Groningen om verzekerd te zijn van de beste service en kwaliteit. Wij stellen de vloer voor u zo samen dat deze aan uw verwachtingen voldoet en mogelijk zelfs overtreft. Betonvloer Groningen heeft de expertise in huis en ervaring in het uitvoeren van particuliere en zakelijke opdrachten. Maatwerk is onze standaard en professionaliteit is onze kracht.

Betonvloer Groningen voor originele vloeren

De vloeren van Betonvloer Groningen zijn origineel. Het naadloze karakter, het robuuste uiterlijk en de stoere look vormen de basis. Overigens een basis die naar eigen voorkeur kan worden aangepast om bijvoorbeeld een meer elegante sfeer te realiseren. Dat kan namelijk door met de kleur en levendigheid van de structuur rekening te houden. Natuurlijk laat Betonvloer Groningen u graag kennismaken met de mogelijkheden. De originaliteit staat echter vast.

Scherpe prijzen bij Betonvloer Groningen

Betonvloer Groningen rekent scherpe prijzen voor het leveren en aanbrengen van betonvloeren en kan daarnaast een aantrekkelijke korting bieden. De hoogte van de korting verschilt per project, want deze is namelijk afhankelijk van de omvang. Meer m2 betekent dat er meer korting wordt verstrekt door Betonvloer Groningen. De prijzen komen verder tot stand door naar meerdere factoren te kijken, zoals het materiaal, afwerking en eventuele voorbewerking van de vloer.

Showroom van Betonvloer Groningen bezoeken

U kunt de showroom van Betonvloer Groningen bezoeken om op die manier meer inzicht te krijgen in de opties. Wij kunnen u dan ook voorbeelden laten zien en op basis van uw wensen met u meedenken. De showroom is alleen op afspraak geopend, zodat wij u wel willen verzoeken om even contact op te nemen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u van het formulier gebruikmaken dat online beschikbaar is gesteld. Betonvloer Groningen verstrekt dan binnen vijf werkdagen een prijsopgave.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.