Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Den Haag

Betonvloer Den Haag heeft voor zakelijke en particuliere projecten een divers assortiment met betonvloeren beschikbaar. Door de grote diversiteit kan er voor elk project een maatoplossing worden geboden. Zo hebben wij onder meer cementgebonden vloeren beschikbaar die onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Het unieke effect van betonlook is vanzelfsprekend bij de keuze voor dit type …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Den Haag

Betonvloer Den Haag heeft voor zakelijke en particuliere projecten een divers assortiment met betonvloeren beschikbaar. Door de grote diversiteit kan er voor elk project een maatoplossing worden geboden. Zo hebben wij onder meer cementgebonden vloeren beschikbaar die onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Het unieke effect van betonlook is vanzelfsprekend bij de keuze voor dit type vloer van Betonvloer Den Haag. Daar komt bij dat wij betrouwbaar zijn in het nakomen van afspraken, aantrekkelijke prijzen bieden en een uitstekende service verlenen.

Unieke vloer van Betonvloer Den Haag

Wilt u echt wat unieks als het gaat om de keuze voor een nieuwe vloer? Dan heeft Betonvloer Den Haag voor u de ideale vloer beschikbaar die in alle opzichten uniek zal zijn. Uniek qua effect dat u in geen enkele andere vloer op dezelfde manier terugziet. Uniek in de zin van de sterke eigenschappen als het gaat om comfort, warmte, duurzaamheid en het praktische schoonmaakgemak. Dat laatste komt voort uit de uitvoering van de vloer die Betonvloer Den Haag naadloos aanbrengt.

Betonvloer Den Haag voor veelzijdige projecten

Betonvloer Den Haag kan voor veelzijdige projecten worden ingezet. Of het nu gaat om het aanbrengen van een design betonvloer in een moderne nieuwbouwwoning of het aanbrengen van een industrieel lijkende vloer in een trendy kantoorpand. Betonvloer Den Haag denkt vanaf het eerste begin graag met u mee en nodigt u dan ook vrijblijvend uit om naar de showroom te komen. Dan kunt u uw wensen met ons bespreken en laten wij graag de beschikbare opties zien.

Betonvloer Den Haag voor aantrekkelijke prijzen

Betonvloer Den Haag biedt aantrekkelijke prijzen voor alle typen vloeren en kan daarbij zelfs een korting toepassen op basis van de omvang van een project. Projectkorting maakt standaard deel uit van de service en het beleid dat wij hanteren. Er kan ook bij niet al te grote projecten toch al snel van een korting geprofiteerd worden die door Betonvloer Den Haag op de vierkante meterprijs wordt toegepast.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.