Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonlook

Betonlook is een stijl die zich bij een gietvloer uit in en speciaal effect. De basis voor deze uitstraling ligt in het mengen van twee tinten kunsthars, waardoor een gemêleerd uiterlijk gecreëerd wordt. Bij echt beton is er geen sprake van een egale kleur, maar zijn er kleurschakeringen te zien. Dat is precies ook zo bij de betonlook die dan wel op een kunstmatige manier gerealiseerd wordt, maar toch een bijzonder natuurlijk en realistisch karakter heeft.

betonlook gietvloer

Gietvloer met betonlook

Het spreekt voor zich dat een gietvloer met betonlook voor een speciale sfeer in huis zorgt. U bepaalt zelf overigens of die sfeer warm en speels is of juist meer stoer en industrieel. Daar is namelijk rekening mee te houden bij het maken van een kleurkeuze. Daarom is betonlook in het algemeen ook toepassing in veel verschillende soorten interieurs die elk een andere stijl kunnen hebben. Overigens is deze stijl niet alleen in woningen origineel, maar zeker ook in showrooms, winkels en kantoren die een bepaalde uitstraling nastreven.

Voordeel betonlook bij gietvloeren

Betonlook heeft bij een gietvloer meerdere voordelen. In de eerste plaats is de ondergrond niet volledig effen, zodat als er her en der wat stof of een vuiltje ligt dit niet meteen in het oog zal springen. Dat is zeker handig als er spelende kinderen tot het gezin behoren. Het gemak van gietvloeren die in betonlook zijn uitgevoerd is overigens groot. Schoonmaken is gemakkelijk doordat vuil niet aan de ondergrond kleeft en groot onderhoud kan overgeslagen worden. Het comfort wordt dagelijks ervaren doordat de warmte uit de omgeving overgenomen kan worden. De vloeren in de stijl van betonlook zijn dan ook in vele opzichten ideaal te noemen.

Advies over betonlook

Mocht u graag advies wensen over de realisatie van betonlook met de keuze voor een vloer dan zijn onze medewerkers u daarbij graag van dienst. In onze showroom kunnen wij u bijvoorbeeld voorbeelden van betonlook laten zien in verschillende patronen en in uiteenlopende kleuren. Dat geeft u direct een concreter beeld van de opties die betonlook te bieden heeft. U kunt voor het bezoeken van de showroom een afspraak maken.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan