Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden is met het aanbod van betonvloeren veelzijdig inzetbaar. Als u bijvoorbeeld uw woning wilt voorzien van een design betonvloer kunt u bij ons terecht. Ook bedrijfspanden in Amersfoort, zoals winkels, kantoren en showrooms kunnen door ons van een prachtige stoer lijkende vloer voorzien worden. Maatwerk is daarbij het sleutelwoord dat standaard van toepassing is als u met Betonvloer Leiden in zee …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden is met het aanbod van betonvloeren veelzijdig inzetbaar. Als u bijvoorbeeld uw woning wilt voorzien van een design betonvloer kunt u bij ons terecht. Ook bedrijfspanden in Amersfoort, zoals winkelskantoren en showrooms kunnen door ons van een prachtige stoer lijkende vloer voorzien worden. Maatwerk is daarbij het sleutelwoord dat standaard van toepassing is als u met Betonvloer Leiden in zee gaat. Bovendien kunt u bij ons profiteren van een projectkorting.

Vloer op basis van maatwerk bij Betonvloer Leiden

Het maatwerk is een belangrijk aspect als het gaat om het samenstellen van een vloer. Betonvloer Leiden luistert in de eerste plaats naar uw wensen. Wij beschikken uiteraard over de nodige ervaring. Dat stelt ons in staat om advies te geven over de realisatie van uw betonvloer. Op die manier bent u verzekerd dat u van Betonvloer Leiden een vloer op basis van maatwerk krijgt geleverd. De vloer wordt vervolgens uitermate professioneel aangebracht door ons applicatieteam.

Keuze uit opties bij Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden biedt iedereen die voor een betonvloer kiest de mogelijkheid om uit meerdere opties een keuze te maken. In ieder interieur neemt de vloer een basis in die opvalt en daarom is de kleurkeuze ook zo van belang. Bij een betonvloer van Betonvloer Leiden is daarnaast de levendigheid van het gemêleerde effect ook van belang, want die bepaalt weer juist of er sprake is van een stoer karakter of van een meer verfijnde elegantie.

Offerte aanvragen bij Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden biedt online de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Er is een speciaal formulier beschikbaar en daarop kunt u uw wensen laten weten. Ook kunt u het oppervlak van de ruimte vermelden en is er ruimte voor opmerkingen. Betonvloer Leiden biedt ook de optie om eerst eens naar de showroom te komen. Naar aanleiding van uw bezoek kan er een offerte opgesteld worden. Een offerte heeft uiteraard altijd een vrijblijvend karakter en verplicht nog tot niets.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.