Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Amstelveen

Betonvloer Amstelveen is het bedrijf dat uw project graag uitvoert als u op zoek bent naar een uniek type vloer met de look van beton voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem. Het uiterlijk is bijzonder, maar de betonvloeren van Betonvloer Amstelveen hebben nog veel meer voordelen te bieden. Bijvoorbeeld het praktisch gemak dat …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Amstelveen

Betonvloer Amstelveen is het bedrijf dat uw project graag uitvoert als u op zoek bent naar een uniek type vloer met de look van beton voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem. Het uiterlijk is bijzonder, maar de betonvloeren van Betonvloer Amstelveen hebben nog veel meer voordelen te bieden. Bijvoorbeeld het praktisch gemak dat door de naadloze uitvoering geboden wordt tijdens het schoonmaken. Of de warmte en het comfort waarover deze vloeren in de basis beschikken. Of wat te denken van de combinatie met vloerverwarming?

Betonvloer Amstelveen voor projecten op maat

Elk project verdient een eigen aanpak en krijgt deze ook van Betonvloer Amstelveen. Dat is namelijk het uitgangspunt. Ieder project wordt door Betonvloer Amstelveen op maat uitgevoerd. Uiteraard hebben wij daarvoor uw hulp nodig, want uw wensen en voorkeuren dienen kenbaar gemaakt te worden. Op basis daarvan kan er dan door onze adviseurs meegedacht worden. Nadat met alle aspecten rekening is gehouden, wordt een projectvoorstel op maat gepresenteerd.

Applicatieteam van Betonvloer Amstelveen

Het is prettig om te weten dat u vanaf het eerste contact met geen andere bedrijven meer afspraken hoeft te maken. Betonvloer Amstelveen is namelijk een specialist die alles in eigen beheer heeft voor wat betreft de levering van betonvloeren en het aanbrengen daarvan. Ons applicatieteam is deskundig, ervaren en werkt nauwkeurig. Bovendien kunt u zelfs bij Betonvloer Amstelveen terecht zonder een andere partij in te schakelen als u de keuze maakt voor een betonvloer en vloerverwarming.

Aantrekkelijke prijzen bij Betonvloer Amstelveen

Betonvloer Amstelveen rekent aantrekkelijke prijzen voor de unieke vloeren die professioneel worden aangebracht. De prijzen zijn aantrekkelijk en zelfs extra aantrekkelijk doordat u een investering voor jaren doet. Bovendien kan er aanspraak gemaakt worden op een korting, waarbij de hoogte van de korting per project verschilt. Meer weten? Neem dan contact op met Betonvloer Amstelveen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken en online kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.