Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer Delft

Betonvloer Delft biedt de beste vloeren als u voor een naadloze vloer met karakter kiest die een industriële uitstraling heeft. De betonvloeren van Betonvloer Delft zijn voor toepassing in woningen geschikt, maar ook voor toepassing in zakelijke panden. Daarbij kunt u onder meer denken aan de realisatie van een vloer door Betonvloer Delft in …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloer Delft

Betonvloer Delft biedt de beste vloeren als u voor een naadloze vloer met karakter kiest die een industriële uitstraling heeft. De betonvloeren van Betonvloer Delft zijn voor toepassing in woningen geschikt, maar ook voor toepassing in zakelijke panden. Daarbij kunt u onder meer denken aan de realisatie van een vloer door Betonvloer Delft in een winkelkantoor of in een showroom. Uiteraard kan met wensen rekening gehouden worden. Dat is namelijk de standaard om maatwerk te leveren.

Soorten betonvloeren van Betonvloer Delft

Betonvloer is uiteraard een overkoepelend begrip en de eerste associatie kan zelfs de gedachte aan een kille en koude vloer van beton oproepen. Dat is echter niet op de vloeren van Betonvloer Delft van toepassing. Ongeacht het type betonvloer dat door Betonvloer Delft wordt aangebracht, is er namelijk sprake van een moderne, eigentijdse, warme en comfortabele vloer die onderhoudsvriendelijk is. Alles dus wat echt beton niet heeft. Het enige wat overeenkomt, is het uiterlijk, maar dan vele malen fraaier.

Prijzen bij Betonvloer Delft

De prijs speelt altijd een rol bij de keuze voor een nieuwe vloer. Betonvloer Delft geeft graag indicaties als het gaat om de prijzen van betonvloeren. Dat betekent echter niet dat de indicatieve prijs ook de daadwerkelijke kosten worden. Die zijn namelijk weer van meerdere factoren afhankelijk. Daarbij kunt u denken aan de grootte van het project die aan de hand van de m2 wordt vastgesteld, maar ook aan de keuze voor het materiaal, moeilijkheidsgraad en aan eventueel meerwerk. Betonvloer Delft biedt overigens projectkortingen op basis van de omvang.

Offerte ontvangen van Betonvloer Delft

Wij sturen u graag op verzoek een offerte toe. Betonvloer Delft heeft een offerteformulier beschikbaar die online kan worden ingevuld. Mocht u eerst liever nader kennismaken met de betonvloeren van Betonvloer Delft dan bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken. Betonvloer Delft ontmoet u voor deze afspraak graag in de showroom, waar een team van adviseurs klaarstaat om u te ontvangen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.