Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een grijze betonvloer in een appartement in Amsterdam

In een appartement op de vierde verdieping van een appartementencomplex in Zeeburgereiland ligt nu een grijze Design betonvloer ECO. De bewoners wilden een stoere leefvloer en de betonvloer voldoet helemaal aan hun verwachtingen.

Een betonvloer in diverse woningen

Een Design betonvloer ECO is geschikt voor allerlei type woningen. Of u nu in een grote vrijstaande woning op het platteland woont, of in een appartementje in het centrum van de stad. Een vloer van woonbeton wordt met de hand aangebracht en kan daarom volledig op maat gemaakt worden. In dit appartement hebben we op totaal 87 vierkante meter een vloer van woonbeton geplaatst. Alleen in de badkamer ligt een ander type vloer.

We wilden graag een stoere leefvloer en de Design betonvloer ECO voldoet hier zeker aan. Het is een comfortabele vloer die makkelijk te onderhouden is.

Een sfeervol appartement

Het appartement wordt bewoond door een jong stel die het sfeervol hebben ingericht. De grijze bet-onvloer heeft de kleur ‘Perfect Grey’, een populaire grijstint. Samen met de witte muren vormt het een mooie basis van het interieur. Wanneer u voor rustige en tijdloze kleuren kiest voor de muren en voor de vloer kunt u de sfeer van het interieur makkelijk aanpassen door meubels of verder decoratie te vervangen.

De bewoners hebben moderne meubels gemixt met bohemien decoraties als de globe, de rieten lampen en de vele planten. Er zijn ook enkele goudkleurige details als de luxe velours gordijnen en het goudkleu-rige vloerkleed. Goud is een warme en luxe kleur die hier mooi staat bij het sobere grijs van de vloer van woonbeton. Al met al een sfeervol interieur!

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO, of wilt u er graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct online een offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”26″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.