Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Twee kleuren gietvloeren in een woning in Diemen

In deze woning in het zuiden van het centrum van Diemen liggen nu twee mooie gietvloeren. In totaal hebben we op 207 vierkante meter een PU gietvloer Green Line geplaatst, in de kleuren ‘Mangaan’ en ‘Earth Grey’

Twee verschillende kleuren

De bewoners hebben op de begane grond en op de eerste verdieping gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de betonlook kleur ‘Mangaan’. ‘Mangaan’ is een prachtige groene tint. Het is weer eens wat anders! Een rustige en natuurlijke groentint. Omdat ‘Mangaan’ een betonlook mix is, zijn er twee kleuren gebruikt die gemengd zijn. Hierdoor zie je lichte kleurverschillen in de vloer, wat een mooi betonnen effect geeft.

De andere gietvloer, in de kelder en op zolder, is in de kleur ‘Earth Grey’ gelegd. Een klassieke grijze kleur. ‘Earth Grey’ is een solo mix, waarbij dan ook maar één kleur gebruikt is. De gehele gietvloer is overal precies dezelfde kleur.

We zijn erg blij met de gietvloeren van Coatingvloer.nl. Beide kleuren zijn schitterend. ‘Mangaan’ heeft net even een andere uitstraling, maar past toch overal bij. De gietvloer is ook erg makkelijk te onderhouden.

Een sfeervol interieur

De woning is sfeervol ingericht. Het is een leuke mix van klassieke en moderne elementen. Op de bene-denverdieping staan de klassieke groene kastjes erg mooi bij de groene gietvloer. Een leuk detail: de bloemen van het schilderij komen weer terug in de lampenkap en het andere schilderij.

In de moderne leefkeuken staat de strakke PU gietvloer Green Line schitterend bij het minimalistische kookeiland en de grijze barkrukken. Zoals u ziet is een gietvloer goed te combineren met een klassieke stijl, maar ook juist met een moderne stijl.

Burenkorting

Deze woning maakt deel uit van een jonge wijk in Diemen. De bewoners wonen er erg prettig, met om de hoek volop voorzieningen. Wij hebben in deze wijk niet alleen in deze woning gietvloeren geplaatst, maar ook tegelijkertijd bij twee andere woningen in de buurt. Wist u dat u bij Coatingvloer.nl burenkorting krijgt? Als u tegelijkertijd met de buren een gietvloer laat plaatsen bieden we u graag een interessante korting aan.

Een gietvloer bij u thuis?

Bent u benieuwd of een gietvloer is iets voor bij u thuis? Dan willen we u van harte uitnodigen in onze showroom. Hier vertellen we u graag meer over onze gietvloeren en de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

[huge_it_portfolio id=”28″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.