Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag

Gietvloer nieuwbouwwoning van Lingen in Den Haag

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Den Haag zijn erg blij met hun nieuwe stulpje. Of nou ja, stulpje. Het is een schitterende grote woning! De woning is ruim opgezet, met twee verdiepingen en een tuin. Er is voldoende ruimte voor het hele gezin. Wij hebben op elke verdieping een PU gietvloer Green Line aangebracht. In totaal op zo’n 178 vierkante meter.

Een grijze gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor de PU gietvloer Green Line in de solo kleur ‘Steel’. ‘Steel’ is een warme grijze tint. Deze kleur staat erg mooi bij de rest van het interieur waar ook voor warme kleuren gekozen is. Grijs is een populaire kleur voor gietvloeren. Grijs is tijdloos en past bij diverse stijlen. Daarnaast is grijs ook een slimme keuze omdat je vuil er minder snel op ziet.

We zijn zeer tevreden over de PU gietvloer Green Line. De gietvloer is super makkelijk te onderhouden. Ook over de werkwijze van Coatingvloer.nl zijn we erg tevreden. Een aanrader!

Een gietvloer in de gehele woning

Een gietvloer in de gehele woning heeft zo zijn voordelen. Ten eerste is het erg praktisch, want het is niet nodig om andere vloeren te laten aanleggen. Dit scheelt u tijd en moeite. Ten tweede is het financieel interessant, want de prijs van een gietvloer daalt per vierkante meter als het totale oppervlakte toeneemt. Daarnaast staat het ook heel mooi om één en dezelfde vloer in de gehele woning te hebben. Dit zorgt voor rust in het interieur.

Een warm interieur

Het interieur van de woning is helemaal vernieuwd en het resultaat is erg harmonieus. Naast de warme grijstint van de PU gietvloer Green Line is er voor andere natuurlijke kleuren als bruin, beige en donker-groen gekozen. Goud voegt warmte en glamour toe. De combinatie is prachtig! Ook in het opvallende schilderij in de woonkamer komen deze kleuren terug. Er is verder gekozen voor unieke meubels als gou-den poefjes en een bijzondere grote bank. De bank vormt echt het middelpunt van de woonkamer. Een fijne plek waar het hele gezin kan relaxen.

Een gietvloer in uw woning?

Heeft u interesse in een gietvloer? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties die er zijn? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan