Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Den Haag zijn erg blij met hun nieuwe stulpje. Of nou ja, stulpje. Het is een schitterende grote woning! De woning is ruim opgezet, met twee verdiepingen en een tuin. Er is voldoende ruimte voor het hele gezin. Wij hebben op elke verdieping een PU gietvloer Green Line aangebracht. In totaal op zo’n 178 vierkante meter.

Een grijze gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor de PU gietvloer Green Line in de solo kleur ‘Steel’. ‘Steel’ is een warme grijze tint. Deze kleur staat erg mooi bij de rest van het interieur waar ook voor warme kleuren gekozen is. Grijs is een populaire kleur voor gietvloeren. Grijs is tijdloos en past bij diverse stijlen. Daarnaast is grijs ook een slimme keuze omdat je vuil er minder snel op ziet.

We zijn zeer tevreden over de PU gietvloer Green Line. De gietvloer is super makkelijk te onderhouden. Ook over de werkwijze van Coatingvloer.nl zijn we erg tevreden. Een aanrader!

Een gietvloer in de gehele woning

Een gietvloer in de gehele woning heeft zo zijn voordelen. Ten eerste is het erg praktisch, want het is niet nodig om andere vloeren te laten aanleggen. Dit scheelt u tijd en moeite. Ten tweede is het financieel interessant, want de prijs van een gietvloer daalt per vierkante meter als het totale oppervlakte toeneemt. Daarnaast staat het ook heel mooi om één en dezelfde vloer in de gehele woning te hebben. Dit zorgt voor rust in het interieur.

Een warm interieur

Het interieur van de woning is helemaal vernieuwd en het resultaat is erg harmonieus. Naast de warme grijstint van de PU gietvloer Green Line is er voor andere natuurlijke kleuren als bruin, beige en donker-groen gekozen. Goud voegt warmte en glamour toe. De combinatie is prachtig! Ook in het opvallende schilderij in de woonkamer komen deze kleuren terug. Er is verder gekozen voor unieke meubels als gou-den poefjes en een bijzondere grote bank. De bank vormt echt het middelpunt van de woonkamer. Een fijne plek waar het hele gezin kan relaxen.

Een gietvloer in uw woning?

Heeft u interesse in een gietvloer? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties die er zijn? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer woning IJburg
Gietvloer in een moderne woning in IJburg
betonvloer appartement Amsterdam
Een grijze betonvloer in een appartement in Amsterdam
Onze showroom is geopend
Neem contact op voor uw afspraak in de showroom.