Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Den Haag zijn erg blij met hun nieuwe stulpje. Of nou ja, stulpje. Het is een schitterende grote woning! De woning is ruim opgezet, met twee verdiepingen en een tuin. Er is voldoende ruimte voor het hele gezin. Wij hebben op elke verdieping een PU gietvloer Green Line aangebracht. In totaal op zo’n 178 vierkante meter.

Een grijze gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor de PU gietvloer Green Line in de solo kleur ‘Steel’. ‘Steel’ is een warme grijze tint. Deze kleur staat erg mooi bij de rest van het interieur waar ook voor warme kleuren gekozen is. Grijs is een populaire kleur voor gietvloeren. Grijs is tijdloos en past bij diverse stijlen. Daarnaast is grijs ook een slimme keuze omdat je vuil er minder snel op ziet.

We zijn zeer tevreden over de PU gietvloer Green Line. De gietvloer is super makkelijk te onderhouden. Ook over de werkwijze van Coatingvloer.nl zijn we erg tevreden. Een aanrader!

Een gietvloer in de gehele woning

Een gietvloer in de gehele woning heeft zo zijn voordelen. Ten eerste is het erg praktisch, want het is niet nodig om andere vloeren te laten aanleggen. Dit scheelt u tijd en moeite. Ten tweede is het financieel interessant, want de prijs van een gietvloer daalt per vierkante meter als het totale oppervlakte toeneemt. Daarnaast staat het ook heel mooi om één en dezelfde vloer in de gehele woning te hebben. Dit zorgt voor rust in het interieur.

Een warm interieur

Het interieur van de woning is helemaal vernieuwd en het resultaat is erg harmonieus. Naast de warme grijstint van de PU gietvloer Green Line is er voor andere natuurlijke kleuren als bruin, beige en donker-groen gekozen. Goud voegt warmte en glamour toe. De combinatie is prachtig! Ook in het opvallende schilderij in de woonkamer komen deze kleuren terug. Er is verder gekozen voor unieke meubels als gou-den poefjes en een bijzondere grote bank. De bank vormt echt het middelpunt van de woonkamer. Een fijne plek waar het hele gezin kan relaxen.

Een gietvloer in uw woning?

Heeft u interesse in een gietvloer? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties die er zijn? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!

[huge_it_portfolio id=”25″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.