Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een moderne woning in IJburg

Deze prachtige moderne woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Zeeburgerbaai, in IJburg. De nieuwbouwwoning is door ons voorzien van een PU gietvloer Green Line.

Een betonlook gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. Bij een betonlook gietvloer worden twee kleuren gemixt waardoor de gietvloer sprekend op een traditionele betonnen vloer lijkt. Door de twee verschillende kleuren zie je lichte tekeningen terug in de gietvloer. En omdat elke PU gietvloer Green Line door onze specialisten met de hand wordt aangebracht is elke betonlook gietvloer weer anders.

Een comfortabele vloer

Het gezin met twee tieners ervaart de PU gietvloer Green Line als erg comfortabel. Een gietvloer voelt aangenaam aan omdat de vloer licht elastisch is. Toch is een gietvloer ook erg sterk en gaat een gietvloer jaren mee.

De PU gietvloer Green Line is door het team van Coatingvloer.nl erg mooi aangebracht. We zijn erg tevreden over de gietvloer en we we willen daarom niet meer anders!

Een modern interieur

Wij hebben in deze woning op ruim 60 vierkante meter de betonlook gietvloer geplaatst. De gietvloer ligt in de hal, in de open keuken en in de woonkamer. De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint Zirkoon, een lichtbruine kleur. Bruin is na grijs een van de populairste kleuren voor gietvloeren. Bruin oogt warm, rustig en tijdloos. De woning is verder modern ingericht met vooral strakke en moderne meubels, zoals het houten wandmeubel en de ijzeren fauteuils. De vloerkleden en de kunst aan de muur zorgen voor een persoonlijk tintje.

Ruim wonen in de Zeeburgerbaai

Het nieuwbouwproject De Zeeburgerbaai ligt op het Steigereiland, het eerste eiland van IJburg. Slechts 28 woningen maken deel uit van het nieuwbouwproject. Ze zijn op een platform bowen het water gebouwd. Je woont er dichtbij het centrum van Amsterdam terwijl je ook van een prachtig uitzicht over het water kan genieten.

Kom langs in onze showroom

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!
[huge_it_portfolio id=”24″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.