Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer in een moderne woning in IJburg

Gietvloer woning IJburg

Deze prachtige moderne woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Zeeburgerbaai, in IJburg. De nieuwbouwwoning is door ons voorzien van een PU gietvloer Green Line.

Een betonlook gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. Bij een betonlook gietvloer worden twee kleuren gemixt waardoor de gietvloer sprekend op een traditionele betonnen vloer lijkt. Door de twee verschillende kleuren zie je lichte tekeningen terug in de gietvloer. En omdat elke PU gietvloer Green Line door onze specialisten met de hand wordt aangebracht is elke betonlook gietvloer weer anders.

Een comfortabele vloer

Het gezin met twee tieners ervaart de PU gietvloer Green Line als erg comfortabel. Een gietvloer voelt aangenaam aan omdat de vloer licht elastisch is. Toch is een gietvloer ook erg sterk en gaat een gietvloer jaren mee.

De PU gietvloer Green Line is door het team van Coatingvloer.nl erg mooi aangebracht. We zijn erg tevreden over de gietvloer en we we willen daarom niet meer anders!

Een modern interieur

Wij hebben in deze woning op ruim 60 vierkante meter de betonlook gietvloer geplaatst. De gietvloer ligt in de hal, in de open keuken en in de woonkamer. De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint Zirkoon, een lichtbruine kleur. Bruin is na grijs een van de populairste kleuren voor gietvloeren. Bruin oogt warm, rustig en tijdloos. De woning is verder modern ingericht met vooral strakke en moderne meubels, zoals het houten wandmeubel en de ijzeren fauteuils. De vloerkleden en de kunst aan de muur zorgen voor een persoonlijk tintje.

Ruim wonen in de Zeeburgerbaai

Het nieuwbouwproject De Zeeburgerbaai ligt op het Steigereiland, het eerste eiland van IJburg. Slechts 28 woningen maken deel uit van het nieuwbouwproject. Ze zijn op een platform bowen het water gebouwd. Je woont er dichtbij het centrum van Amsterdam terwijl je ook van een prachtig uitzicht over het water kan genieten.

Kom langs in onze showroom

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.