Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Oegstgeest

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Oegstgeest hebben in de gehele woning door ons de gietvloer laten aanbrengen. Zo ook in de badkamer en op de eerste etage. De grijze gietvloer vormt hier nu een harmonieuze basis van het interieur.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een PU gietvloer Green Line heeft veel voordelen. De klanten zijn een stel van middelbare leeftijd die onder andere voor de gietvloer gekozen hebben om zijn praktische voordelen. Een gietvloer is namelijk een hygiënische vloer, die volledig vlak is, zonder naden of kieren waar vuil in kan achterblijven. Ook is een gietvloer vochtwerend waardoor de vloer makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is een gietvloer een duurzame vloer die weinig onderhoud nodig heeft.

De PU gietvloer Green Line is zeer praktisch en comfortabel. Wij zijn erg tevreden over het team van Coatingvloer! We waarderen het dat we samen met hen de mate van gietvloer mix konden bepalen.

De voordelen van een gietvloer in de gehele woning

Het is interessant om in een gehele woning voor een gietvloer te kiezen. Ten eerste zal dit de de prijs van de gietvloer verlagen. Namelijk hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Daarnaast is het ook erg praktisch. U hoeft niet te denken aan de aanleg van een andere vloer en de vlo-eren hoeven ook niet geëgaliseerd te worden. Het derde voordeel is dat het esthetisch erg mooi staat om een gietvloer in de gehele woning te hebben. Het zorgt voor een connectie tussen de verschillende ruimtes en laat de woning optisch groter lijken.

Een klassiek interieur

Er is door de klanten voor een gietvloer in de betonlook kleur ‘Steen’ gekozen. Een mooie tijdloze grijstint. De nieuwbouwwoning aan het water is verder ingericht met vooral klassieke meubels. Veel meubels zijn van donker hout, die een mooi contrast vormen met de lichte gietvloer en witte muren. De hoge ramen zorgen voor veel lichtinval en bieden een geweldig uitzicht over het water.

Een gietvloer in de badkamer

Ook in de badkamer is er door ons een PU gietvloer Green Line aangebracht, die doorloopt tot in de inloopdouche. Een PU gietvloer Green Line is vochtwerend wat de vloer geschikt maakt voor in de bad-kamer of in de keuken. Op de muren hebben we onze donkergrijze wandafwerking Pure geplaatst.

Ook een gietvloer in uw woning?

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom in Amsterdam.

[huge_it_portfolio id=”23″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.