Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer in een verbouwde woning in Amstelveen

Deze woning in Amstelveen is volledig verbouwd. Een onderdeel van de verbouwing was het aanleggen van een nieuwe vloer op de begane grond. De klanten hebben gekozen voor een Design betonvloer ECO. Ze vinden het een schitterende vloer!

Een moderne woning in Amstelveen

De begane grond bestaat uit een grote woonkamer met een open woonkeuken. Een gehele wand heeft uit hoge ramen met een schitterend weids uitzicht over de weilanden. Het resultaat van de verbouwing is schitterend, met een moderne keuken, een prachtige vloer en mooi afgewerkte muren.

Er is in het interieur voor tijdloze kleuren gekozen. De grijze betonvloer staat mooi bij de witte muren en de zwarte keuken. De woning is verder chique en modern ingericht. Veel meubels hebben dezelfde stijl, met zwart ijzer, strakke vormen en hout. De houten wand en de zandkleurige hoekbank brengen warmere kleuren in het interieur. Het totaalplaatje is erg harmonieus.

We zijn erg tevreden over de Design betonvloer ECO. Dit was verreweg de mooiste vloer die we konden vinden

Een design betonvloer

Een Design betonvloer ECO lijkt twee druppels water op een klassieke betonvloer. Zo zijn er in de vloer lichte tekeningen te zien, omdat de betonvloer op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. Dit maakt elke bet-onvloer uniek!

Toch zijn er grote verschillen tussen een Design betonvloer ECO en een klassieke betonvloer. Een Design betonvloer ECO is zeer geschikt voor in woningen, terwijl een klassieke betonvloer dat minder is. Een Design betonvloer ECO is comfortabel, vochtwerend en duurzaam. Deze eigenschappen ontbreken bij een klassieke betonvloer. Door de klanten is gekozen voor een betonvloer in de kleur ‘ Perfect Grey’, een grijstint die de vloer qua uiterlijk nog meer laat overeenkomen met een klassieke betonvloer.

Het plaatsen van een betonvloer

Een betonvloer wordt door ons team in meerdere fase’s geplaatst. Een Design betonvloer ECO heeft namelijk meerdere lagen, die volledig moeten opdrogen voordat de volgende laag geplaatst kan worden. In deze woning lagen tegels. Wij hebben de tegels eerst geëgaliseerd voordat we de betonvloer hebben aangebracht

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar laten we u graag alle mogelijkheden van een betonvloer zien.

[huge_it_portfolio id=”22″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.