Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een appartement in Zaandam

Op de zevende verdieping van een appartementencomplex in Zaandam hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Het appartement is verbouwd en het resultaat is prachtig. Het is een woning met veel licht en kamers die in elkaar overlopen. Vanuit het appartement is er een geweldig uitzicht over het water.

De nieuwe gietvloer

Het gezin dat in het appartement woont heeft een kindje van 1,5 jaar oud. Een PU Gietvloer Green Line is een perfecte vloer voor gezinnen met jonge kinderen. Want een gietvloer voelt comfortabel aan, is hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarom is een gietvloer ook zeer geschikt voor de kinderkamer.

Een modern appartement

Het appartement heeft een open keuken, twee slaapkamers en een werk/tv-kamer. Er is in totaal 105 vierkante meter aan gietvloer geplaatst. Het gezin heeft gekozen voor een gietvloer in de kleur Solo Basic. Een erg lichte tint grijs die fris en neutraal oogt. De hoge witte plinten en de witte muren maken het klassiek en tijdloos.

De inrichting van het appartement is verder modern, met een strak donkergrijs keukenblok en eigentijdse meubels. Enkele accessoires maken het persoonlijk. Zo staat er een mooie rieten ladder in de keuken, zijn er verschillende planten op de grond geplaatst en in de kinderkamer siert een opvallende lamp het pla-fond.

We zijn erg blij met de gietvloer. Qua comfort en uitstraling willen we nooit meer iets an-ders!

De vloer is eerst geëgaliseerd

Voordat een gietvloer wordt aangebracht wordt de ondervloer altijd door ons gecontroleerd en eventueel bewerkt. Het is namelijk erg belangrijk dat de ondervloer schoon, vetvrij, droog en volledig vlak is. Als dit niet het geval is kan dit te zien zijn in het eindresultaat. In dit appartement was het nodig om de ondervloer te egaliseren, want er was sprake van hoogteverschillen. We hebben dit uitgevoerd voordat we de gietvloer hebben aangebracht.

Een rubber comfort systeem

Na de egalisatie is er ook een rubber comfort systeem geplaatst. Een rubber comfort systeem zorgt voor geluidsreductie tot wel <15db doorslag geluid. Wij geven hierbij een geluidcertificatie af. Daarnaast zorgt het rubber comfort systeem voor extra comfort en is het tot 100% scheur overbruggend.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”21″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.