Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een appartement in Zaandam

gietvloer appartement Zaandam

Op de zevende verdieping van een appartementencomplex in Zaandam hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Het appartement is verbouwd en het resultaat is prachtig. Het is een woning met veel licht en kamers die in elkaar overlopen. Vanuit het appartement is er een geweldig uitzicht over het water.

De nieuwe gietvloer

Het gezin dat in het appartement woont heeft een kindje van 1,5 jaar oud. Een PU Gietvloer Green Line is een perfecte vloer voor gezinnen met jonge kinderen. Want een gietvloer voelt comfortabel aan, is hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarom is een gietvloer ook zeer geschikt voor de kinderkamer.

Een modern appartement

Het appartement heeft een open keuken, twee slaapkamers en een werk/tv-kamer. Er is in totaal 105 vierkante meter aan gietvloer geplaatst. Het gezin heeft gekozen voor een gietvloer in de kleur Solo Basic. Een erg lichte tint grijs die fris en neutraal oogt. De hoge witte plinten en de witte muren maken het klassiek en tijdloos.

De inrichting van het appartement is verder modern, met een strak donkergrijs keukenblok en eigentijdse meubels. Enkele accessoires maken het persoonlijk. Zo staat er een mooie rieten ladder in de keuken, zijn er verschillende planten op de grond geplaatst en in de kinderkamer siert een opvallende lamp het pla-fond.

We zijn erg blij met de gietvloer. Qua comfort en uitstraling willen we nooit meer iets an-ders!

De vloer is eerst geëgaliseerd

Voordat een gietvloer wordt aangebracht wordt de ondervloer altijd door ons gecontroleerd en eventueel bewerkt. Het is namelijk erg belangrijk dat de ondervloer schoon, vetvrij, droog en volledig vlak is. Als dit niet het geval is kan dit te zien zijn in het eindresultaat. In dit appartement was het nodig om de ondervloer te egaliseren, want er was sprake van hoogteverschillen. We hebben dit uitgevoerd voordat we de gietvloer hebben aangebracht.

Een rubber comfort systeem

Na de egalisatie is er ook een rubber comfort systeem geplaatst. Een rubber comfort systeem zorgt voor geluidsreductie tot wel <15db doorslag geluid. Wij geven hierbij een geluidcertificatie af. Daarnaast zorgt het rubber comfort systeem voor extra comfort en is het tot 100% scheur overbruggend.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan