Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonlook gietvloer in een penthouse in Boskoop

In dit schitterende penthouse in Boskoop hebben wij een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Het penthouse bevindt zich op de bovenste verdieping van het appartementencomplex Florida Boskoop. Het is een luxe woning waarin de betonlook gietvloer helemaal tot zijn recht komt. In het penthouse hebben we ruim 160 vierkante meter aan betonlook gietvloer voorzien. De klanten hebben gekozen voor de betonlook tint ‘Krijt’.

Tevreden met de betonlook gietvloer

Het penthouse heeft hoge plafonds en grote ramen die voor veel licht zorgen. De witte muren en de krijtwitte PU gietvloer Green Line dragen bij aan een mooi licht interieur. Het penthouse heeft een ruime living met open keuken, een werkruimte, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Vanuit de woonkamer is er een geweldig uitzicht over Boskoop. Maar er is meer, want de bewoners kunnen ook gebruik maken van hun eigen lift. Ze stappen zo vanuit de privé lift hun woning in.

We zijn erg tevreden over Coatingvloer.nl. We konden bij het mixproces aanwezig zijn en daarbij konden we precies onze wensen aangeven. Daardoor is de PU gietvloer Green Line exact ge-worden zoals we in ons hoofd hadden!

Het aanbrengen van een betonlook gietvloer

[huge_it_portfolio id=”20″]
Elke gietvloer wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht. Op de foto’s ziet u ons team in actie. Tussen elke fase moet de betonlook gietvloer eerst volledig opdrogen voordat een nieuwe laag kan worden aangebracht. Dit zijn de verschillende fase’s van het aanbrengen van een PU gietvloer Greenline:

Fase 1.Het eerste wat moet gebeuren is het voorbereiden van de ondergrond. Het is namelijk erg belangrijk dat deze volledig recht, naadloos, schoon en droog is. Een betonlook gietvloer is een dunne vloer en oneffenheden in de ondervloer zullen daarom in het eindresultaat te zien zijn. De ondergrond wordt door ons team gecontroleerd en zal worden bewerkt als deze nog niet aan alle eisen voldoet.

Fase 2.Tijdens fase 2 wordt de eerste laag aangebracht. Dit heet de primerlaag. De primerlaag zorgt voor versteviging van de betonlook gietvloer.

Fase 3. Tijdens fase 3 wordt de schraplaag aangebracht. De schraplaag maakt de vloer taai en elastisch wat de betonlook gietvloer comfortabel en sterk maakt.

Fase 4. Tijdens fase 4 wordt de betonlook gietvloer zelf aangebracht. Deze laag is het bel-angrijkst voor de uiteindelijke uitstraling van de betonlook gietvloer en het is daarom mogelijk om hierbij aanwezig te zijn. Zo kan u aangeven wat u mooi vindt.

Fase 5. De laatste laag is de topcoating. Deze laag beschermd de betonlook gietvloer tegen bes-chadigingen en geeft een zijdematte afwerking. De topcoating is een laag die na een aantal jaar gebruik vernieuwd kan worden.

Een betonlook gietvloer bij u thuis?

Lijkt het u wel wat, een betonlook gietvloer in uw woning? Lees hier meer over de verschillende soorten gietvloeren en de prijzen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.