Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een vrijstaande woning in Blaricum

In een prachtige vrijstaande woning in Blaricum heeft ons team een Design betonvloer ECO geplaatst. De nieuwbouw woning heeft een klassieke stijl met een rietgedekt dak en een tuin. De bewoners zijn erg blij met de betonvloer.

We zijn erg tevreden over het werk van Coatingvloer. De communicatie was uitstekend, de Design bet-onvloer ECO is een mooi product en we zijn erg blij met de goede aftersales. Een aanrader!

Een design betonvloer

De klanten hebben gekozen voor de Design betonvloer ECO in de tint ‘Perfect grey’. Een schitterende grijstint die de vloer een authentieke betonnen look geeft. De betonvloer hebben we zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping geplaatst. Op de foto’s ziet u het resultaat van de begane grond, waar de woonkeuken en het woongedeelte zich bevinden. Het is een woning met veel lichtinval en opvallende details, zoals de bijzondere zwarte taatsdeur.

Een tijdloos interieur

Er is door de bewoners voor tijdloze kleuren gekozen. De klassieke grijstint van de betonvloer en de witte muren kunnen jarenlang mee en zullen niet gaan vervelen. Het is een perfecte basis. De woning is verder modern ingericht met een schitterende grijze hoekbank en een grote houten eettafel met moderne kuip-stoelen.

De voordelen van een betonvloer

De Design betonvloer ECO heeft veel voordelen. Ten eerste ziet de vloer er prachtig uit. Veel mensen kiezen dan ook voor deze vloer om zijn stoere uitstraling. Maar de betonvloer heeft ook praktische voor-delen. Zo is een betonvloer volledig strak en naadloos, waardoor de vloer erg hygiënisch is. Ook is een betonvloer slijtvast. U kunt daarom jarenlang genieten van deze mooie vloer.

Wonen in de Blaricummermeent

Deze woning in Blaricum maakt deel uit van het nieuwbouwproject De Blaricummermeent. Deze wijk ligt in het noorden van Blaricum en is rondom de rivier de Meentstrom gebouwd. De wijk heeft verschillende, vooral vrijstaande, huur- en koopwoningen. Er wonen in de Blaricummermeent veel gezinnen met jonge kinderen. Lees hier meer over De Blaricummermeent.

Heeft u interesse in een betonvloer?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonvloer in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”18″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.