Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Hoe kan ik de gietvloer tegen krassen beschermen?

Een gietvloer is natuurlijk een geweldige toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. Juist omdat een gietvloer zo mooi is, wilt u deze natuurlijk ook zo houden. Daarom is krasbescherming van groot belang. Krasbescherming? U leest het goed. We geven u vier tips om de hagelnieuwe uitstraling van uw gietvloer te behouden.

  1. Schoonlook matten neerleggen
  2. Speciale coating
  3. Goed onderhoud
  4. Viltjes

Schoonlook matten neerleggen

Een efficiënte manier om uw gietvloer tegen krassen te beschermen, is door een schoonloopmat bij uw entree te leggen. Coatingvloer.nl biedt de service om tijdens uitvoering een uitsparing op maat te maken middels een beëindiging profiel. Hierdoor komt 90% van het vuil niet op uw vloer terecht. Hoe groter de schoonloopmat is, hoe minder u te maken heeft met vuil en krassen. Bovendien zijn deze matten uitstekend geschikt om een bepaalde uitstraling te creëren. Kortom, het beste van beide werelden!

Hoe kan ik de gietvloer tegen krassen beschermen?

Speciale coating

Heeft u huisdieren of komen er vaak kleine kinderen bij u over de vloer? Of komen er rubberen banden op de vloer? Om van optimale bescherming te profiteren, is het dan mogelijk om een speciale coating aan te leggen. Coatingvloer.nl biedt de mogelijkheid om een weekmaker bestendige topcoat te kiezen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw gietvloer beschermd blijft tegen krassen, vlekken en waterschade.

Coatings zijn verkrijgbaar in verschillende maten van glans. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een coating die past bij uw wensen. Zo geniet u niet alleen van een krasbestendige vloer, maar ook van een vloer die uw interieur een boost geeft. Ondertussen kunnen uw huisdieren en (klein)kinderen zorgeloos hun gang gaan.

Goed onderhoud doet wonderen

Om uw vloer tegen krassen te beschermen, is het een must om uw vloer goed te onderhouden. Hoe beter het onderhoud, hoe langer u van een mooie vloer geniet. Door de vloer goed te onderhouden, verwijdert u krasgevoelige voorwerpen en blijft de uitstraling mooi. Loopt u met schoenen in huis? Dan is ons advies om uw gietvloer minstens één keer per week goed schoon te maken middels het green speed systeem en periodiek met een waterstofzuiger. Loopt u alleen met sokken of sloffen aan in huis, dan is één keer per maand voldoende.

Viltjes

Een andere manier om uw vloer tegen krassen te beschermen, is door viltjes te plaatsen onder de meubels die contact maken met uw vloer. Als u dat doet, wordt de kans op krassen een stuk kleiner. Om krassen zoveel mogelijk te voorkomen, is het een aanrader om objecten op te tillen en niet te verschuiven.

Als u zorgt voor een goede krasbescherming, dan bent u niet alleen verzekerd van een mooie uitstraling. Ook zorgt u er hiermee voor dat uw vloer langer meegaat. Denk er dus niet te makkelijk over, maar besteed genoeg aandacht aan het onderhoud. Dan heeft u er ongetwijfeld voor een lange tijd plezier van!

Als u geïnteresseerd bent in een gietvloer, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.