Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een woning in Maartensdijk

Na een volledige verbouwing van de benedenverdieping van deze woning in Maartensdijk was het tijd voor een nieuwe vloer. Via het internet zijn de bewoners bij Coatingvloer.nl terecht gekomen. Een gietvloer voldeed precies aan hun wensen. De bewoners hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Concrete’. Wij hebben de gietvloer op de benedenverdieping in totaal op 79 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer met vloerverwarming

De bewoners van deze woning waren op zoek naar een vloer die goed te combineren is met vloerverwarming. Een gietvloer is hier zeer geschikt voor. Omdat een gietvloer slechts enkele minimeters dik is, kan de warmte van de vloerverwarming snel de ruimte in verspreiden. Daarnaast past de gietvloer zelf zich ook goed aan aan de temperatuur van de vloerverwarming.

We zijn erg goed geholpen door de medewerkers van Coatingvloer.nl. Ze dachten
met ons mee en hebben ons duidelijke informatie gegeven. Deze expertise geeft echt vertrouwen.

Een betonlook gietvloer

Bij ons heeft u de keuze uit een gietvloer met een solo effect of met een betonlook effect. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een betonlook effect. Voor de vloer zijn twee verschillende tinten grijs gebruikt, waardoor er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. Hierdoor lijkt de gietvloer op een betonnen vloer. Het betonlook effect ziet er schitterend uit en heeft ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is. Dat was voor het gezin met drie kinderen de reden om voor het betonlook effect te kiezen.

De voordelen van een gietvloer

De bewoners van deze woning zijn heel blij met de PU Gietvloer Green Line omdat hij te combineren is met vloerverwarming. Maar een gietvloer heeft nog meer voordelen. Zo is een gietvloer erg hygiënisch omdat deze volledig naadloos en vochtwerend is. Daarnaast is een gietvloer een erg sterke vloer. Een gietvloer gaat wel tientallen jaren mee! De aanleg van een gietvloer duurt langer dan de aanleg van andere vloeren, maar daar staat tegenover dat u veel langer van de vloer kan genieten.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”101″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.