Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning dichtbij Alkmaar

Een vloer die overal bij past en die te combineren is met vloerverwarming, daar waren de bewoners van deze nieuwbouwwoning in een klein dorp dichtbij Alkmaar naar op zoek. Ze hadden al eerder een gietvloer bij iemand anders zien liggen en via het internet zijn ze bij ons terecht gekomen. Na een bezoek aan onze showroom hebben ze gekozen voor de PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ’Silika‘. Wij hebben de gietvloer op 53 vierkante meter aangebracht.

Een nieuwe vloer

De bewoners waren op zoek naar een nieuwe vloer omdat ze naar een nieuwbouwwoning zijn verhuisd. De optie van een houten vloer viel voor hen af, omdat dat niet makkelijk te combineren vinden en tegels of een pvc vloer vinden ze niet mooi. Een gietvloer was eigenlijk precies waar ze qua uitstraling naar op zoek waren. Ze hebben gekozen voor een lichte grijstint omdat de kleur neutraal is en bij elke andere kleur past. Zodat ook als ze over een tijdje het interieur eventueel veranderen de gietvloer er goed bij zal staan.

We zijn erg blij met de gietvloer. Hij is mooi neutraal. Door het team van Coatingvloer.nl zijn we goed geholpen. Alles is duidelijk aan ons uitgelegd zodat we een goede keuze konden maken.

Een gietvloer met vloerverwarming

Wist u dat een gietvloer heel goed te combineren is met vloerverwarming? Het is een perfecte combinatie. De dunne gietvloer past zich snel aan aan de warmte van de vloerverwarming en zo kan de warmte ook snel de ruimte in verspreiden. Met vloerverwarming is de verwarming mooi weggewerkt en voelt de vloer altijd aangenaam aan. U kunt zowel voor vloerverwarming als voor een gietvloer bij ons terecht.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”102″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.