Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Brengt Coatingvloer.nl de gietvloer zelf aan of wordt dit uitbesteed?

Wordt de gietvloer door Coatingvloer.nl zelf aangelegd of wordt dit uitbesteed?

Coatingvloer.nl legt al zijn gietvloeren zelf en besteed niks uit. Om dit uit te leggen: een gietvloer wordt naadloos en over meerdere lagen aangelegd. De vloer is best dun, maar de verschillende lagen maken de vloer sterk en duurzaam. Het leggen van een gietvloer is een precies en secuur werkje, en er kan snel iets misgaan wat te zien is in het eindresultaat. Daarom kiezen wij ervoor om al onze gietvloeren zelf te leggen. Zo zijn wij zelf verantwoordelijk en weten we zeker dat het goed gaat.

Onze vakmensen van Coatingvloer.nl brengen op een dagelijkse basis gietvloeren aan in zowel oudbouw woningen, nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Het aanbrengen van een gietvloer wordt door onze specialisten nog altijd ambachtelijk gedaan. Hierdoor heeft uw vloer altijd een uniek karakter. Door de vele jaren ervaring van ons team is het resultaat altijd zoals u voor ogen heeft.

Hoe gaat het leggen van een gietvloer van Coatingvloer.nl in zijn werk?

Het applicatieteam van Coatingvloer.nl bestaat uit stuk voor stuk professionele vloerleggers die opgeleid zijn en ervaring hebben met het aanbrengen van gietvloeren. Zij streven ernaar om de perfecte gietvloer afgesteld naar uw wensen bij u thuis of op kantoor te leggen. Het leggen van een gietvloer duurt zo’n drie tot vijf dagen, maar omdat een gietvloer uit meerdere lagen bestaat en deze lagen goed moeten opdrogen voordat de volgende laag geplaatst kan worden, duurt het gehele proces zo’n anderhalve week. Na deze anderhalve week kunt u jaren genieten van uw nieuwe gietvloer.

Brengt Coatingvloer.nl de gietvloer zelf aan

Wat kan ik verwachten van een gietvloer van Coatingvloer.nl?

Voor het creëren van onze gietvloeren, maken wij ten alle tijden gebruik van A-merken. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Het mooie is dat elke vloer door onze werkwijze uniek is, ook kunnen de vloeren geheel naar uw wensen worden aangepast. U kunt bij ons kiezen uit een breed palet aan warme industriële kleuren. Gaat u voor een strakke en moderne look of wilt u juist een warme vloer met kleurschakeringen en reliëf? U bepaalt.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.