Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Is een gietvloer kindvriendelijk?

Dagelijks gebruik

Is een gietvloer kindvriendelijk voor dagelijks gebruik? Die vraag kunnen we bevestigen met een ja. Doordat een gietvloer naadloos is, blijft er geen vuil hangen achter randjes of in gleuven. Hierdoor is het schoonmaken van de gietvloer binnen mum van tijd klaar. Wel zo handig wanneer die koters het huis de hele dag door vies maken. Of wat dacht u van een ongelukje zoals een omgevallen beker waarbij er ongewenste vloeistoffen op de vloer komen? Met een gietvloer hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, deze is namelijk helemaal waterdicht. Gelukkig geen lekkages naar andere ruimtes in het huis als u kiest voor een gietvloer. Een gietvloer is namelijk vloeistofdicht en ook nog is hypoallergeen.

Is een gietvloer kindvriendelijk

Veiligheid

Van een gietvloer komen geen splinters waar uw kind zich aan kan verwonden zoals bij een houten vloer. Ook kunnen er dankzij de naadloze vloer die zacht aanvoelt geen kleine voorwerpen in scheuren of gaten blijven zitten waar kinderen met hun vingertjes in gaan zitten. Daarnaast is het met een gietvloer ook mogelijk om vloerverwarming te gebruiken. Zo raakt uw kleintje niet onderkoeld en zitten, liggen of spelen ze er warmpjes bij. Is een gietvloer kindvriendelijk en veilig in gebruik voor uw kids? Jazeker!

Wilt u meer weten over vloerverwarming? Bekijk dan de veelgestelde vraag: Is een gietvloer warm?

Het is belangrijk om in deze stap één of enkele types te kiezen die goed passen bij de specifieke eigenschappen van uw ruimte. Wilt u meer weten over een van deze soorten? Of bent u benieuwd naar andere types? Neem gerust contact met ons op. Onze professionals helpen u graag verder.

Is een gietvloer kindvriendelijk 1

Investering op lange termijn

Het hebben van kinderen is al duur genoeg. Het besparen op uitgaven waar mogelijk is voor velen daarom een must. Is een gietvloer kindvriendelijk voor de portemonnee? Wellicht is het in de aanschaf een grote uitgave in één keer, maar op lange termijn zult u zien dat u voordeliger uit bent. Door de juiste samenstelling van de gietvloer kunt u namelijk besparen op energiekosten.

De keuze voor het materiaal van de gietvloer heeft invloed op de mate waarin de warmte wordt geleid. De PU Gietvloer Green Line en de Design Betonvloer alsook de BIO Lavasteen Gietvloer en de Blending Nature geleiden bijvoorbeeld zeer goed en snel, waardoor er minder energie nodig is om de ruimte te verwarmen. Hierdoor bespaart u op energiekosten en betaalt de investering zichzelf terug.

De beste gietvloer kiezen is behoorlijk lastig. Het hangt niet alleen in grote mate af van de eigenschappen van uw ruimte, maar ook van de beschikbare types, uw budget en uw stijlwensen. Door met deze drie stappen aan de slag te gaan, komt u uiteindelijk tot de beste keuze. Schakel hierbij gerust de hulp van onze professionals in.

Onderhoudsvriendelijk

Met één kind heeft u uw handen al vol, laat staan met meerdere kinderen. Het laatste waar u zich als ouder mee bezig wilt houden is het onderhouden van uw vloer. Heel mooi natuurlijk, een houten vloer, maar als het gaat om onderhoud behoeft het wel veel meer tijd en aandacht. Een gietvloer hoeft niet om de zoveel tijd onderhouden te worden. Hierdoor bespaart u niet alleen op tijd maar ook op onderhoudskosten. Dus ook op het gebied van onderhoud kunnen we volmondig ´ja´ zeggen op de vraag, is een gietvloer kindvriendelijk?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over gietvloeren? Laat u dan voorlichten door ons professionele team van experts. Dankzij de jarenlange ervaring weet Coatingvloer.nl als geen ander hoe ze een kindvriendelijke gietvloer moeten installeren. Vraag direct via de website een gratis offerte aan en laat uw gewenste gietvloer snel en vakkundig installeren door Coatingvloer.nl.

Gietvloer kindvriendelijk

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.