Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Bakkerijvloer
Bakkerijvloer
De troffelvloer als keukenvloer
De troffelvloer als keukenvloer
Bedrijfsvloer
Bedrijfsvloer
De MMA vloer als keukenvloer
De MMA vloer als keukenvloer
Keukenvloer
Keukenvloer
Keukenvloer holle plint
Keukenvloer holle plint

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Keukenvloer

Van de grote gaarkeukens tot het walhalla van de thuiskok. In iedere keuken vormt de keukenvloer een belangrijke basis. De vloer dient uiteraard gemakkelijk schoon te maken te zijn en aan hygiënische eisen te voldoen. Een naadloze keukenvloer van Coatingvloer.nl biedt in dat geval uitkomst. De vloeren die wij voor u beschikbaar hebben, zijn ideaal om toe te passen in keukens.

 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Hygiënisch
 • Slijtvast
 • Stofvrij
 • Vuil- en stofwerend
 • Krasbestendig
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Leverbaar in alle kleuren
 • HACCP

trofflevloer keukenvloer

Keukenvloeren voor bedrijven en particulieren

Wij bieden vloeroplossingen aan voor zowel particuliere keukens als voor bedrijven die met strenge hygiëneregels te maken hebben.  Onze vloersystemen hebben in de basis al een aantal voordelen die gunstig zijn voor keukens. Zo zijn al onze gegoten vloeren onder andere naadloos en voorzien van een vuilafstotende topcoating.

Gietvloer keuken

Of de keuken nou een aparte ruimte is of onderdeel van een woning, een gietvloer in de keuken heeft veel voordelen. Niet alleen omdat het een hygiënische vloer is, maar ook door grote hoeveelheid gietvloer kleuren. Bovendien creëert u eenheid tussen verschillende ruimtes als u de gietvloer overal laat doortrekken en heeft u geen last van vervelende drempels.

Bekijk ter inspiratie ook onze pagina over een gietvloer in de keuken.

Keukenvloer van kunststof

Een keukenvloer van kunststof is om meerdere redenen de perfecte vloer voor in de keuken te noemen. Daarvoor hoeft u alleen maar even naar de lijst met voordelen en kenmerken te kijken die hierboven opgesomd staan. Het hygiënische karakter van onze kunststof keukenvloer is bijzonder groot. Er zijn geen poriën of naden waar vuil en stof zich kunnen ophopen en het spreekt voor zich dat het schoonmaken op een naadloos oppervlak dan echt heel gemakkelijk is. Natuurlijk is het mogelijk om de vloer naar wens af te werken, zoals met holle plinten of met de hoogste antislipgradatie. Ook met betrekking tot het decoratieve effect bieden wij meerdere opties.

Antislipvloer keuken

Vetspetters en olie op de vloer kunnen gevaarlijke situaties opleveren in de keuken. Een antislipvloer als keukenvloer zorgt voor meer grip en helpt bij het verhogen van de veiligheid. Ook met een keukenvloer met de hoogste antislipgradatie blijft het belangrijk om stevige werkschoenen te dragen.

Betonvloer keuken

Onze cementgebonden gietvloeren zijn ook geschikt als keukenvloer. Een betonvloer geeft de keuken een moderne en robuuste uitstraling. Klassieke betonvloeren nemen vloeistof op en zijn daardoor niet vlekbestendig. Daarentegen zijn cementgebonden gietvloeren zo ontworpen dat ze over veel van dezelfde eigenschappen beschikken als een gietvloer van kunsthars. De beschermende toplaag van een cementgebonden gietvloer houdt vocht en vuil tegen en voorkomt daardoor dat vlekken in de keukenvloer trekken.

Aanbrengen van de keukenvloer

Bij het aanbrengen van een keukenvloer dient uw bedrijf of organisatie er uiteraard zo min mogelijk hinder van te ondervinden. Dat is ook een reden dat wij een speciale keukenvloer hebben die in een tijdsbestek van een dag aangebracht kunnen worden. Als er daarbij gebruik wordt gemaakt van acrylaathars heeft dat als voordeel dat de keukenvloer dan al binnen 24 uur is uitgehard. Als de vloer is uitgehard, kan de keuken direct weer worden betreden, want de vloer is dan alweer volledig belastbaar. Voor bedrijfskeukens is dit dan ook een ideale optie, maar dat geldt eveneens voor andere toepassingen.

Toepassing keukenvloeren

Een keukenvloer van Coatingvloer.nl is zoals gezegd een ideale keuze voor uw bedrijfskeuken, maar ook voor andere ruimten kan dit vloersysteem de beste oplossing zijn. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan verwerkingsruimte, maar ook aan koel- en diepvriescellen of aan kookruimten. De verscheidenheid van de toepassing van de keukenvloer is dan ook zeer veelzijdig en ruim:

 • Koelcellen
 • Diepvriescellen
 • Verpakkingsruimten
 • Verwerkingsruimten
 • Bereidingsruimten
 • Kookruimten

Keukenvloer coaten

De keukenvloer krijgt veel te verduren in horeca en cateringbedrijven. Met een sneldrogende vloercoating renoveren we uw afgesleten of beschadigde keukenvloer binnen no-time. Onze vloercoating van epoxyhars is vloeistofdicht, slijtvast en heeft een naadloos oppervlak dat makkelijk schoon te maken is. Door een antislip-laag aan de keukenvloer toe te voegen verhoogt u de werkveiligheid in de keuken.

Ook voor particulieren kan keukenvloer coaten een uitkomst bieden. Zeker als u veel tijd in uw woonkeuken doorbrengt is een slijtvaste topcoating voor uw keukenvloer een goed idee. Een toplaag beschermt uw keukenvloer tegen beschadigingen en onderhoudsvriendelijk.

Prijzen

De prijzen van een keukenvloer worden bij Coatingvloer.nl bepaald aan de hand van meerdere factoren, zoals het oppervlak en materiaal. Een specifiek afwerking van de vloer in de keuken kan uiteraard betekenen dat de kosten daardoor hoger uitvallen.

Oppervlakte

De oppervlakte van de keuken wordt als uitgangspunt genomen als het gaat om het vaststellen van de m2 prijs van de keukenvloer. Mocht er sprake zijn van een groot keukenoppervlak waar de vloer op wordt aangebracht, dan profiteert u direct van schaalvoordeel. Hierover vertellen wij u graag persoonlijk meer.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is een punt van belang bij het bepalen van de keukenvloer prijs. Logisch, want het ene materiaal kost meer in verhouding tot het andere materiaal. We maken keukenvloeren op basis van kunstharsen zoals polyurethaan en epoxy, maar het is ook mogelijk om een betonnen keukenvloer te laten leggen. Ook voor de materiaalkeuze geldt dat wij u graag uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Laat de prijs voor uw keukenvloer door ons berekenen en vraag een vrijblijvende offerte op.

Keukenvloeren in heel Nederland

Coatingvloer.nl legt in heel Nederland keukenvloeren. Als specialist in keukenvloeren zijn wij onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het is geheel vrijblijvend om een offerte keukenvloer aan te vragen via het beschikbare online formulier. Het is echter mogelijk om eerst naar onze showroom te komen in Amsterdam, waar u persoonlijk wordt ontvangen door een adviseur van Coatingvloer.nl. Via 020-845265 kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.