Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Bakkerijvloer
Bakkerijvloer
De troffelvloer als keukenvloer
De troffelvloer als keukenvloer
Bedrijfsvloer
Bedrijfsvloer
De MMA vloer als keukenvloer
De MMA vloer als keukenvloer
Keukenvloer
Keukenvloer
Keukenvloer holle plint
Keukenvloer holle plint

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Keukenvloer

Een keukenvloer vormt in elke keuken een belangrijke basis. De vloer dient uiteraard gemakkelijk schoon te maken te zijn en aan hygiënische eisen te voldoen. Een naadloze keukenvloer van Coatingvloer.nl biedt in dat geval uitkomst. De vloeren die wij voor u beschikbaar hebben, zijn ideaal om toe te passen in keukens. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren als voor bedrijven die met strenge regels te maken hebben als het gaat om het aanbrengen van een nieuw vloersysteem in de keuken. Onze keukenvloeren voldoen namelijk altijd aan de volgende kenmerken die de basis bieden voor de vele voordelen:

 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Hygiënisch
 • Slijtvast
 • Stofvrij
 • Vuil- en stofwerend
 • Krasbestendig
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Leverbaar in alle kleuren
 • HACCP

trofflevloer keukenvloer

Keukenvloer van kunststof

Een keukenvloer van kunststof is om meerdere redenen de perfecte vloer voor in de keuken te noemen. Daarvoor hoeft u alleen maar even naar de lijst met voordelen en kenmerken te kijken die hierboven opgesomd staan. Het hygiënische karakter van onze kunststof keukenvloer is bijzonder groot. Er zijn geen poriën of naden waar vuil en stof zich kunnen ophopen en het spreekt voor zich dat het schoonmaken op een naadloos oppervlak dan echt heel gemakkelijk is. Natuurlijk is het mogelijk om de vloer naar wens af te werken, zoals met holle plinten of met de hoogste antislipgradatie. Ook met betrekking tot het decoratieve effect bieden wij meerdere opties.

Aanbrengen van de keukenvloer

Bij het aanbrengen van een keukenvloer dient uw bedrijf of organisatie er uiteraard zo min mogelijk hinder van te ondervinden. Dat is ook een reden dat wij een speciale keukenvloer hebben die in een tijdsbestek van een dag aangebracht kunnen worden. Als er daarbij gebruik wordt gemaakt van acrylaathars heeft dat als voordeel dat de keukenvloer dan al binnen 24 uur is uitgehard. Als de vloer is uitgehard, kan de keuken direct weer worden betreden, want de vloer is dan alweer volledig belastbaar. Voor bedrijfskeukens is dit dan ook een ideale optie, maar dat geldt eveneens voor andere toepassingen.

Toepassing keukenvloeren

Een keukenvloer van Coatingvloer.nl is zoals gezegd een ideale keuze voor uw bedrijfskeuken, maar ook voor andere ruimten kan dit vloersysteem de beste oplossing zijn. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan verwerkingsruimte, maar ook aan koel- en diepvriescellen of aan kookruimten. De verscheidenheid van de toepassing van de keukenvloer is dan ook zeer veelzijdig en ruim:

 • Koelcellen
 • Diepvriescellen
 • Verpakkingsruimten
 • Verwerkingsruimten
 • Bereidingsruimten
 • Kookruimten

Prijzen

De prijzen van een keukenvloer worden bij Coatingvloer.nl bepaald aan de hand van meerdere factoren, zoals het oppervlak en materiaal. Een specifiek afwerking van de vloer in de keuken kan uiteraard betekenen dat de kosten daardoor hoger uitvallen.

Oppervlakte

De oppervlakte van de keuken wordt als uitgangspunt genomen als het gaat om het vaststellen van de m2 prijs van de keukenvloer. Mocht er sprake zijn van een groot keukenoppervlak waar de vloer op wordt aangebracht, dan profiteert u direct van schaalvoordeel. Hierover vertellen wij u graag persoonlijk meer.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is een punt van belang bij het bepalen van de keukenvloer prijs. Logisch, want het ene materiaal kost meer in verhouding tot het andere materiaal. Ook hiervoor geldt dat wij u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden.

Keukenvloeren in heel Nederland

Coatingvloer.nl legt in heel Nederland keukenvloeren. Als specialist in keukenvloeren zijn wij onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het is geheel vrijblijvend om een offerte keukenvloer aan te vragen via het beschikbare online formulier. Het is echter mogelijk om eerst naar onze showroom te komen in Amsterdam, waar u persoonlijk wordt ontvangen door een adviseur van Coatingvloer.nl. Via 020-845265 kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan