Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kan ik de kleur van mijn gietvloer veranderen?

  1. Nieuwe topcoat
  2. NEW LIFE
  3. Nieuwe gietvloer

1. Nieuwe topcoat

Een efficiënte manier om de kleur van uw gietvloer te veranderen, is door een nieuwe topcoat toe te voegen. Dit betekent dat de bovenste laag van uw vloer wordt aangepakt. De topcoat is de beschermende afwerkingslaag. Voegt u een nieuwe topcoat toe, dan geeft u uw vloer weer een frisse uitstraling. Bovendien kunt u op deze manier beschadigingen en slijtage verhelpen en voorkomen. Kiest u voor een transparante topcoat of een topcoat in kleur? Uw interieur ziet er hierdoor weer als nieuw uit!

Kan ik de kleur van mijn gietvloer veranderen

2.   NEW LIFE

Coatingvloer.nl legt al zijn gietvloeren zelf en besteed niks uit. Om dit uit te leggen: een gietvloer wordt naadloos en over meerdere lagen aangelegd. De vloer is best dun, maar de verschillende lagen maken de vloer sterk en duurzaam. Het leggen van een gietvloer is een precies en secuur werkje, en er kan snel iets misgaan wat te zien is in het eindresultaat. Daarom kiezen wij ervoor om al onze gietvloeren zelf te leggen. Zo zijn wij zelf verantwoordelijk en weten we zeker dat het goed gaat.

Onze vakmensen van Coatingvloer.nl brengen op een dagelijkse basis gietvloeren aan in zowel renovatie, nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Het aanbrengen van een gietvloer wordt door onze specialisten nog altijd ambachtelijk gedaan. Hierdoor heeft uw vloer altijd een uniek karakter. Door de vele jaren ervaring van ons team is het resultaat altijd zoals u voor ogen heeft.

Kan ik de kleur van mijn gietvloer veranderen

3. Nieuwe gietvloer

Uw gietvloer vervangen om de kleur te veranderen? Deze keuze levert u het beste eindresultaat. Vaak kiezen klanten voor deze methode als hun huidige vloer te veel beschadigd is om een nieuwe topcoat aan te brengen of als de kwaliteit van de gietvloer tegenvalt. Een nieuwe gietvloer is ook de beste oplossing als u graag langer wilt genieten van een nieuwe vloer met meer comfort.

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een ander vloersysteem, zoals BIO Lavasteen Gietvloer of Blending Nature.

Kortom, het is absoluut mogelijk om de kleur van uw gietvloer te veranderen. Welke methode het beste is, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en situatie. Of u nu kiest voor een nieuwe topcoat, het NEW Life vloersysteem of een hele nieuwe gietvloer, u geeft uw interieur hoe dan ook een nieuwe look. Uit ervaring weten we dat iedere methode een grote verandering in de stijl van uw ruimte betekent. Gaat u van zwart naar wit? Reken dan op ruimtelijkheid, helderheid en licht. Kiest u voor een opvallende kleur als rood, geel of blauw? Dan kunt u een bijzondere mix van levendigheid, energie en emotie verwachten.

Twijfelt u nog over welke methode of kleur het beste past bij uw situatie? Neem dan vooral contact met ons op. Onze professionals helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.